İST: Uluslararası İthalat Eğitimi (dışardan ürün getirtme)

Ayrıntılı bilgi için www.dunyamarketi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

__

Uzun süredir DunyaMarketi.com ile bir çok müzisyen arkadaşımıza uygun komisyonlarla güvenli bir şekilde ürün getirtmekteyiz.
Bizi olumsuz yönde eleştiren arkadaşlar olsa da olumlu yönde eleştiren arkadaşların sayısı da azımsanamaz.

Yaptığımız işi devretmek taraftarı değiliz ama bu işi yapabilmek için yeterli çevresi olan ve internetin gücüne inanan girişimciler için eğitim vermeye karar verdik.
Yani bizimle aynı işi yapmak isteyenlere belli bir ücret karşılığında işin her türlü püf noktasını canlı olarak öğreterek bu alanda iş yapabilmelerini sağlıyoruz.

Ayrıca eğitim sonrası site kuran girişimcilere de teknik destek vererek takıldıkları noktada yardımcı oluyoruz. Hatta isteyenlere hazır kurulu sitede verebiliyoruz.

Eğitim oldukça basit olduğu için ders süresi 2 saat olup, katılım ücreti 550TL'dir. Rakam fazla gelebilir ancak düzenli olarak satış yapacak çevreniz varsa 1-2 ayda bu rakamı amorti edebilmeniz hiç de zor değil.





Saygılarımızla,
DunyaMarketi.com



NOT: Eğitim ücreti için kredi kartına taksit imkanı da bulunmaktadır.
 
Sizin ne öğrettiğinizi bilmiyorum yanlız "Uluslararası İthalat" eğitimi ne basit nede 2 saatlik bir sürede öğretilebilecek bir şeydir.

Öğretim olarak sunduğunuz şeyin ne olduğunu daha açık bir şekilde belirtmeniz gerekir .En azından "Ulus. İth." ifadesini kaldırmanız gerek.

A.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Sevgili Old_Style,

bu sitede herşeyin uzmanı; çok bilgili, genel kültürü çok yüksek, entellektüel kapasitesini çok geliştirmiş insanların olduğunu biliyoruz. Bunun için kimsenin bize "bilgelik" taslamasına gerek yok (lütfen üstüne alınma, genel olarak söylüyorum).

Bu nedenden dolayı kurs içeriği tam anlamıyla Uluslararası İthalat olmasa da başlığa "Yurtdışından Ürün Getirtme Kursu" gibi birşey yazsak komik ve tuhaf olacağından böyle bir ifade kullandık.

Bazıları gibi kimseyi sömürme ve kullanma gayesinde olmadığımızı ve böyle bir şey yapmak istiyormuşuz gibi lanse edilmesinden gerçekten rahatsız olduğumuzun altını çizmek isteriz. Bizii tanıyanlar zaten ne olup olmadığımızı gayet iyi biliyor. Kendimizi aklamamız gerekmiyor çünkü ortada bir suç yok.

Sevgiler...
 
Bana gayet saçma geldi. İnternetten ilan veripte tanıyanlar iyi tanır diyip 2 cümleyle insanların 550 tl 2 saatlik kursa vermesi... tatmin edici değil. Evet forum olarak herşeyi biliriz.
 
Yalnız fiyat biraz yüksek olmuş. Ben 6 haftalık Dış Ticaret eğitimine gittim, ki veren hoca Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en iyi dış ticaret hocalarından biriydi, hem teoriyi hem de pratiği çok iyi biliyordu, ücreti 1000 TL'ydi.
 
Benim bu işten anladığım ;

Gümrük kısmında takılmadan malı geçirmek için kullanılabilecek yöntemler olduğudur;

Kaldıki bunların çoğunun yasal olmayan işlemleri beyan etmek gibi şeyler içerdiğini biliyorum çoğu zaman,umarım siz böyle birşey yapmıyorsunuzdur.

Bunun dışında yurtdışından ürün getirtmenin(İthalat) nasıl olması gerektiği açık ve nettir, Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın sitesinden dileyen inceleyebilir.

Bu yüzden içeriğin tarafınızdan net bir biçimde açıklanması gerektiğini düşünüyorum.

Yoksa son derece gayrı-ciddi bir başlık olmuş bu.

Sevgiler.

A.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Sevgili Old_Style,

biz tüm ürünleri yasal prosedürlere göre ücretlerini ödeyerek gümrükten geçirmekteyiz. Bunu da doğal olarak aracı bir gümrük müşavir firmasıyla yapmaktayız. Bu konuyu tüm ilanlarımızda açıklamış bulunuyoruz.

Ancak şu konuda yanıldığını söyleyebilirim ki bu işin sanıldığından daha çok püf noktası var. Yani iş gümrükten malı geçirmekle bitmiyor. En önemlisi de kurs bitiminde katılımcılar öğrendikleri bilgilerle bize(Dünya Marketi'ne) rakip olabilecek niteliğe sahip olacaklardır. Bu yüzden takdir edersin ki kendi işimizi 50-100 TL gibi komik rakamlara riske atmak son derece mantık dışıdır.

Zaten talep olmadığı için yakında sitemizden de ilgili duyuruyu kaldıracağız.



Sevgiler...
 
Geri
Üst