Wolverine Origin

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Wolverine Origin 2

Herkese selamlar, Wolverine Origin'in 2. sayısı blog sayfamda yayınlandı. Takip etmek isteyenler bakabilir.
Saygılar.
 
Wolverine Posteri Yüxexes Nisan 2009 sayısında...

poster7-1.jpg


Wolverine posteri Yüxexes Dergisi Nisan 2009 sayısında yer almaktadır.
 
uzun saçlı olsun. Yeter ki Gambit'i beyaz perde de görelim. :D Zira önce ki X-Men filmlerinde yoktu ve saçma bir durumdu. Çünkü benim aklıma X-Men diyince Cyclops ve Gambit geliyor. Volverine'ye kılım. :D Ama filmini izleyeceğim. :)
 
Çizgi romanlarda X-Men çetesinin lideri Cycylops'tur, ama X-Men filmlerinde maalesef Cyclops'a çok yer vermediler. Hatta 3.filmde öldürdüler direk. Bu zamana kadar okudğum hiç bir X-Men çizgi romanında Cyclops ölmemiştir. Okuyamadıklarımda öldüyse o ayrı tabii... Ayrıca ilk üç film zaten Wolverine'nin solo filmi gibi bir şeydi. Şahsen Origin'e gerek yoktu. :LOL: :p
 
orijinde wolverine bi yerde cocukları kurtarırken onlardan biri goze carpıyor gozune bez baglanmıs bi cocuk bilin bakalım kim :D neyse onu gecelim iyi guzelde anlamadıgım bi kac nokta var simdi orijindeki dusman gecen filme(kadın adamentiumlu olan ) gore cok cok daha ustun bisey ki sıralamaya gore orijin hikayenin basladıgı filmi anlamadım bi de o kadar bekledik gambit gambit diye en fazla 10 sahnesi vardı adamın yazık yahu =)
 
Geri
Üst