Metaroth

Albümü dinledim. Çok çok başarılı bir çalışma. Besteler ve düzenlemeler çok iyi. Kayıt oldukça güçlü. Özellikle "Dirge" adlı parça orijinal bir yapıya sahip ve çok dikkat çekici.
 
Kayıt çok iyi.Gitarlar ve davullar süper.Fakat o vokal yok mu o vokaal :)
Hiç hoşuma gitmedi vokaller,ama yine de çok hoş bir grup.Desteği hakediyorlar.
 
"Meta non Grata" piyasayada arkadaşlar..Size en yakın müzik marketten temin edebilirsiniz..Ayrıca Metaroth bu sene 8. si düzenlenecek olan Uluslarası Rock Station Festivali'nde sahne alacak..
 
Metaroth ve Meta non Grata için bazı yorumlar;

bir grup için müzikte kalıplara bağlı kalmamak önemli bir vasıftır ve bu vasfı metaroth'ta fazlasıyla görmek mümkün.nu-metal soundunun ülkemizdeki yeni temsilcisi metaroth, uzunca bir emeğin ürünü olan ve mutlaka kulak verilmesi gereken bir albüme imza atmış. tarzın takipçileri için kaçırılmaması gereken bir çalışma !!!
9,5/10

selim varışlı (rock station)

metaroth bu albümle,muhalefet ve kabullenmemenin taze gücü olarak ortaya çıkıyor... özellikle kanma adlı çalışmalarıyla, adeta dinleyiciyi yakasından tutup sarsıyorlar. öfkelenmeyi unutmaz ve bu yanlarını bilemeyi sürdürürlerse; türkiye'nin yakın bir gelecekte nu-metal dünyasına güzel bir armağanı var.

güven erkin erkal (yüxexes - dream tv )

metaroth' un en yakın durduğu türler hard core ve nu-metal olsa da ilk albümlerinde heavy metalin hemen hemen her türünden izler görebiliyorsunuz.özgün ve öfkeli tarzıyla metaroth ilk dinleyişte dinleyiciyi avucuna alıyor ve zıplatmadan, kafa sallatmadan bırakmıyor.

doğu yücel (blue jean)

meta non gratanın machine head veya fear factory nin albümlerinden hiçbir aşağı kalır yanı yok.

çağlan tekil (radyo eksen)
 
ancak bi şarkısını dinleyebildiim ve bulduumda albümünü hemen alacağım gruptur metaroth duyduum bazı dedikodulara göre amerikadan turne teklifi bilem almışlar... hadi hayırlısı ne diyelim
 
yanlısın var.. album 13 ocak'ta cıktı.. daha taze yane.. dagıtımda sorunlar oldugundan simdilik fazla bi yerde bulunmuyor.. size bulunan yerleri söyliyim:
Kadıköy,Akmar pasajı'nda Atlantis Muzik; Taksim,Halep Pasajı'nda Köstebek; diğer illerdeki arkadaşlar nerde satıldıgını öğrenmek için Atlantis Müzik'e bi telefon açsanız yeter..
Amerika'dan turne teklifi hakkında da bişi demiyim ;)
 
Dirge parçasını indirdim Türkiye'de nadir yapılan birşey yapmış ve hiçkimseye özenmemişsiniz ya da kopya çekmemişsiniz.Birde bazılarına Nu Metal nedir göstermişsiniz... Çok beğendim yolunuz açık olsun.
 
28 subat'ta ankara'da özel bir gece de sahne alıcak Metaroth. bir iki gün içinde detayları gelir. ama yine türkiye'de bir ilk olucak....

ve ayrıca sepultura konserinde Türkiye'de alt grup olarak su an cıkabilcek ve en uygun olan gruptur.
organizatörlere duyrulur ...
 
Metaroth'un kayıtlarını dinlemiş olsam da henüz izleyemedim. Ama SEPULTURA konserine alt grup olarak False In Truth açıklandı. Bence şu an tarzında Türkiye'nin 1 numarası.
Tabi Metaroth'u izlesek de fena olmaz :LOL:
 
albümü henüz elime geçmedi ama compstation vol.3 te dirge var.melodiyi çok güzel yakalamışlar..
 
merhaba. ana sayfada haberi okumadan geçenler için albümün satış noktaları şu şekildedir:

ATLANTİS MUSİC (İSTANBUL)
STÜDY ÜMİT (İZMİR)
EXCALİBUR (İZMİR)
MEPHİSTO (TAKSİM)
SHADES (ANKARA)
ILPA İLETİŞİM (İZMİR)
KABALCI YAYINEVİ (BEŞİKTAŞ)
ÇOKRAN PLAK (BURSA)
DOST KİTABEVİ (ANKARA)
ETİ MÜZİK (UNKAPANI)
SEYHAN MÜZİK (KADIKÖY)
HAYRİ MÜZİK (ANKARA)
ZİHNİ MÜZİK (İSTANBUL)
MEGAVİZYON (İSTANBUL)
ZERNES MÜZİK (SAMSUN)
DEEP CENTER (ESKİŞEHİR)
DJ CLUP (ESKİŞEHİR)
ŞENOL HEAVY METAL SHOP (BURSA)
KÖSTEBEK (TAKSİM)
 
Metaroth, su günlerde tırım tırım türkiye'nin dört bir yanında, beraber konser verebilceği; hard-core, nu metal, metal core grupları arıyor ....

bu ülkede tarz gruplarının azlığı, olanında vasatlığı göz önüne alınırsa. anadolu'da özellikle grupların ilgilenmesi gerek sanırım. 8O

tabi manga nu metal olarak ele alınıyorsa, :? bu iş çok zorrrr
 
..Türkiye de nu-metali hakkıyla yapan ender bi grup bence..parçalar birbirinden şahane olmuş.özellikle 'dirge' dikkatimi çekti..metaroth'a sevgiler..yolunuzun açık olması dileğiyle... ;)
 
bence self torture'u tabii onların kardeşi syntax error'u bi düşünsünler hatta düşünmeyip bağlantıya geçsinler derim tabii de javu, over dose ve mangır da olabilir ama manganın albümümün vasatlığna bakmayın canlıları gerçekten iyi...
 
Geri
Üst