Rockout

erdemcim mükemmeldiniz bidaa buraya yazıyorum. çok başarılıydınız sahnede.. grup çok yeni diyorsun ama sahnede bir olgunluk hakimdi çok temiz çaldınız tebrik ettim.. elemanları da ayrı ayrı teprik ediyorum.. iki vokal de çok iidi.. nice beraber verilecek konsere diyorum umarım bu ii bi başlangıç olur..
olm şu sınavlarını bitir de bi içelim yaw... :D
 
o sırada yemeğe gittiğimiz için pek dinleme fırsatım olmadı 3 parçanızı dinledim ve gayet temizdi hakkaten. tebrik ediyorum. Nice festivallerde beraberce diyorum.
 
erdemcim ve diğer arkadaşlar,hepinizi tek tek tebrik ederim..çok iyi bir sahne şovu yaptınız...millet yerinde duramadı...tebrikler..başarılarınızın devamını dilerim...
 
Arkadaşlar oncelikle hepinize yorumlarınız için sonsuz teşekkürler. Bu güzel iltifatlarınıza layık olmaya çalışıcaz çok teşekkürler. Bizde konserlerden son derece zevk aldık. Baştan sona bütün gruplarda oldukça eğlendik. Zaten tek tek tebrik etcem grupları sayfalarında... Burdan böyle kuru kuru olmaz :)

Alp, söz abi bitsin sinavlar içcez senle bir güzel. Aha buraya yazıyorum.

Akinim bizim bayan vokal vardi zaten. Ben biliyosundur sandım. Keşke sende gelebilseydin ya. Bıraktın bizi burda gittin taaa istanbullara nato zirvesine. Oldu mu şimdi bak.
 
sizi baraka'da dışardan dinleyebildim,öncelikle tarzınız çok hoşuma gitti..etrafta artık rock'n roll&blues çalan guruba rastlamak pek mümkün değil..

amoremorte,gitar tonun çok iyiydi ve gerçekten çok temiz çaldın,tebrikler..zaten sizi sevmem için fire'ı çalmanız bile başlı başına bir sebepti..hoş jimi'nin çaldığının yanına yaklaşamadı ama neyse... :p
 
**dostlar sizinle tekrar çalmak için sabırsızlanıyorum..yavuz çetin için yapacağımız konser süper olacak bakın göreceksiniz..çok keyifli sizle aynı sahneyi paylaşmak :) grşelim bir ara..ii bakın kendinize..
 
Valla bende sabırsızlanıyorum. Görüşelim en kısa zamanda. Kafayı yiycem ben. Salı günü bitti sınavlarım. Pazarteside stj başlıyo. Bakalım sonumuz hayrola...
 
Geri
Üst