Rockout

Duyduğuma göre Biziz Bar her gece Internetten canlı yayın (sesli / görüntülü) yapmaya başlayacakmış. Şu an sadece plan aşamasındaymış, ancak olursa hakikaten enteresan bi uygulama olacak. Ulan bi de allah yok derler :)) Bu durum en çok Fırat' ın hoşuna gidecek galiba. Duyurayım dedim. Sevgiler...
 
Erdem'im nabın? Ozledik yau... Kamyoncu fenderci seni.. Atıyomusun füriii füriii solo? :D Atina'dan bi istediğin var mı? Dönüyom pazartesü
 
arkadaşlar çok keyifliydi! 4 saat uyku ile duruyodum ve buna rağmen uyandirmayi bildiniz beni! o ne gazdır öyle harbi çok eğlendim...başarılar.
 
Akın ne atinası yav? Benden habersiz nerelere kaçmışsın öyle. Cidden özledim bende. Dönünce yaparız bişeyler...

Dün akşam bizde eğlendik gelen herkese çok teşekkürler... Güzel yorumlar için sağolasın Ulaş:)
 
Arkadaşlarım cuma günü gerçekten iyidiniz ufak defek aksamalar olsada onlar bu işin tuzu biberi olsa gerek :) gerçek bi grup olma yolunda ilerliyosunuz ve eminimki yakında bu piyasada sivrilirsiniz çünkü yaptığınız işin hakkını vererek yapıyorsunuz
Tebrikler...
 
Arkadaslar, bize dolaylı yoldan gelen bir bilgiye göre Biziz Bar yönetimi Cuma 21:30 programı için (bir süreliğine) Şarap isimli bir grupla çalışma kararı almış. Konu ile ilgili olarak Bar yönetimi ile konuşmadan bir açıklama yapmak istemiyorduk, fakat en azından bu Cuma programına 21:30' da başka bir grubun çıkacağını buradan duyurmak istedik. Bar yönetimi ile yaptığımız görüşmeden sonra konunun netleşeceğini düşünüyoruz. Bugüne kadar programlarımızla ilgili ne yönetimden ne de seyirciden olumsuz bir tepki almadığımız için konunun bizim dışımızda bir şeylerden kaynaklandığını düşünüyoruz. Fakat yetkili bir ağızdan cevap almadan herhangi bir açıklama yapmamız doğru olmayacak. En kısa zamanda bu konunun sebebi ve çözümünü duyuracağız.
 
Erdem, duyduğuma göre evde tek başınayken Linkin Park çalıyormuşun..? Hatta evinde herkesden saklı bir K7'in varmış, yatağının altında da dual-rectifier falan.. "Yaşasın japonlar" diye bağırdığını da duymuş bir arkadaş? doğru mudur?
 
ben şahidim valla alterno oldu inek. japonlar da demiyo "yaşasın kore,yaşasın çin ne varsa çekiklerde var" diyo. bi de fransız şansonlarına takmış durumda kafayı. durduramıyoruz :)
 
Valla erdemin yataginin altinda sakladigi ve kardesinden bile gizleyerek dinledigi nirvana, Limp Bizkit ve korn albumleri yaninda bir adet dev Fred durst posteri ve kalbiin prensi Kurt e yazilmis bir adet ani defteri yataginin altindaki gizli bolme icinde pembe kombinazonlari ile beraber bulunmustur.
Arti erdemin etilerdeki barlarda turlu model ibanez gitarlar ile sahne aldigida son dedikodulardan erdem konu ile ilgili aciklama yapmazken yakin arkadasi merih : erdem aslinda icine kapanik bir couktu 70 li tillarin imajini tasiyan 00 lerin hardcore cusu diyerek ari kovanina comak soktu.
 
olm erdemim ne diyorlar acaba bu arkadaşlar senin hakkında:) aceba bu söylenenler le bir alakanmı var:) nie açıklama yapmıorsun bakem?!.. birde icq yu dün akşam nie yüzüme kapattığın da ayrıca merak konusu yane...


YÖNETİCİ NOTU: İMZANI DÜZELT (MAX. 3 SATIR) VE FORUM KURALLARINI OKU.
 
Geri
Üst