Priapos (Heavy / Thrash / Psychedelic) (İzmir)

2005 yılında Ilkkar ve Utku tarafından grubun temelleri atıldı. Kanlarındakı o asil heavy metal ruhuyla yanıp tutuşan gencler bir an önce grubu tamamlayıp cover ve beste çalışmalarına başlamak istiyorlardı. 2008 yılında 2.gitara Fatih alındı ve daha güçlü bir soundla Priapos stüdyo çalışmalarına başladı. Birçok bascı ve vokal denedikten sonra Tuna gruba katıldı ve kalıcı bir basçı sorunu çözülmüş oldu. Fatihin, Utkunun ve de Tunanın değisik renk vokalleri ile 80ler heavy metal yapmak üzere grubumuz son şeklini aldı. Ve ilk demomuz '' Wasted Way '' yayınlanmıstır. En kısa zamanda yeni beste calısmalarına başlanacaktır.

Vokal/Solo gitar: Fatih
Davul/Back Vokal: İlkkar
Bass: Tuna
Gitar: Utku

http://www.myspace.com/priaposband

http://www.facebook.com/home.php#/g...0311b15d523f1582f3&gid=69279658999&ref=search
 
Şarkınızı dinledim, eğer müzik tarzınız genel olarak buysa Thrash yapmıyorsunuz diyebilirim. Zaten "Heavy/Thrash/PSYCHEDELIC" hmm.. Doom/Thrash vardı bi de eskiden bu forumlarda hey yaleppim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Tarz tabiki o değil :D Heavy yapıyoruz genellikle ama böyle bi parça yapmışken kaydetmemek olmazdı. Death metal olan bestelerimiz de var grupta 4 tane vokal olunca tarz da biraz garip oluo :D Müzik yelpazemiz baya geniş çok şükür :p
Kendi adıma çalmadığım tür kalmadı diyebilirim :D Açıkcası müziğin en etkili olduğu tarzı bulmaya çalışıyoruz. Müzik insanı etkileyebiliyorsa, onu alıp götürebiliyorsa müziktir.Bizi merak eden olursa; en yakın konser 4 Nisan İzmir- Opus konseri herkesi bekleriz ;)
 
Geri
Üst