Gt8 amfi modellemesi

arkadaşlar gt8 için amfi modellemeleri nasıl yapılıyor.. hangi girişe takmam gerekiyor.. ayarlarını nerden nasıl yapabilirim.. pedalda hazır amfi seçenekleri mevcut mu mesela marshall yada fender vs.. gibi marka amfi modellemelerini yapabilirmiyim.. hangi tuşlara girip hangi ayarları yapmam gerek detaylı bir şekilde anlatacak olan bir arkadaş varsa çok sevinirm..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
kimse bilmiyor mu yazmak mı istemiyor..
sanırım line phone girişinden girmek lazımmmış o zaman.. ayarları nasıldır bilen kimse yok mu
 
GT-8 de amfi modellemeleri zaten mevcut senin yapman gereken sadece amfi modellemelerini aktif hale getirip eq ile oynamak...Eq ve Tone Modify ı kesinlikle kullan yoksa güzel bir ton alman zor.
Fender Marshall Mesa gibi modellemeler patchlerde mevcut ama bunlar muhtemelen senin setup una uymayacaktır o yuzden kendin patch yapman gerekiyor.İşin trik noktası gt-8 i kendi ekipmanına gore ayarlayabilmek.

2 yıldır Gt-8 kullanıyorum daha yeni yeni guzel tonlar cekmeye basladım sana bir kac onemli gordugum noktayı soyleyeyim...
1)Output Select kısmındaki Mid Eq yu yuksek tut hatta 15-16 db civarı olsun ki tuplu amfilerin o etkileyici mid karakterli tonlarına yaklasabil.
2)Master kısmındaki Noise Suppressor ı acık hale getirince neden sesi kesmiyor diye dusunme..Tresholdu 100 Release i 0 yaparsan hiç istenmeyen gürültü kalmayacaktır
3)Distortion pedal larını fazla kullanma onlar fazla artificial geliyor.Amfi modellemelerini kullanmanı tercih ederim.
4)Gt 8 in kabin simulasyonları mutlaka kullan ve hazır olanları kullanma kendi setup una gore ayarlayabilecegin Custom 1 Custom 2 var.
5)GT 8 i eger imkanın varsa mono degil de stereo olarak kullan yani bir cıkısı amfiye diger cıkısı da diger bir amfiye yahut muzik setine gir dolgun tonlar elde etmenin en iyi yolu bu.

Yalnız haberin olsun bir gun yazdıgın ve sana cok guzel gelen ton diger gun guzel gelmemeye baslıyor dolayısıyla surekli yeni arayıslar icinde oluyorsun yani bir ton yazdın bu ton beni uzun sure goturur bunu kullanayım diyemiyorsun ..Yani diyorsun da diger gun caldıgında fikrin degişiyor :D

Sormak istedigin her soruyu sorabilirsin yardımcı olurum elimden geldigince...
 
Geri
Üst