Mrb arkadaşlar manyetik hakkında

P

peace27

slm arkadaşlar ben yeni gitar kullanıcısıyım ama geçen sene bana gitar gelmişti hediye jazz ve elektro karışımı bişey lespaul kasa ama yalnız bunun manyetiği oynuyor sanırım civataları var üyüzeyinde ben bunları sıksam biirşey olurmu lütfen biri yardımcı olsun şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.msn adresim [email protected] .
 
Öncelikle selam. Manyetiğin çevresinde genelde 4 tane vida olur ve bunlar manyetiğin çerçevesini tutar. Bide manyetiği alçaltmak veya
yüksekltmek için manyetik çerçevesinin orta kısmında iki tane vida var işte bunlar gevşemiş olabilir sen vidaları sıkmayı dene eğer vidaları sıktığında bir değişme olmuyorsa vidalarda sorun vardır yada manyetiğin vida bağlantısı erimiştir tutmuyordur. Sen bir dene ve tekrar yaz duruma göre değerlendiririz. Manyetiğin üzerideki vidalar manyetiğin ses hassasiyeti içindir onları döndürme sakın.
 
Normal bir durum herhangi bir sorun yok dostum...Normalde zaten bütün manyetikler yuvasında oynar merak etme rahatça çal gitarını kardeşim...iyi çalışmalar ;)
 
Geri
Üst