B.C.RİCH Warlock alacağım.Lütfen Yardımcı Olun...

arkadaşar b.c.rich warlock alacağım.mydukkan.com da 450-500 ytl civarı.üzerinde kırmızı desenler olan model.

Sapı rahatmı??çok kaln filan diyorlar...

Bu gitarla sadece metal müzik mi yapılı.Mesela şebnem ferah emre aydın çalabilirmiyim.tonlar nasıl olur.limde overdrive chorus vs.pedallar var.

Fiyatı nasıl sizce.o fiyata iyi gibi geldi.sanırım çin yapımı.1 yıldır gitar çalıyorum.beni 3-4 yıl idare edermi?yaşım 17.

yeni manyetik takabilirim.daha yuuşak tonlar almak için.hangi manyetiklerden almam gerekir.ayrıca güzel ve yumuşak clean tonlar için hangi pedalları almalıyım..

bu gitarla okulda vs.sahne alabilirmiyim.tonlar çok fazla sırıtır mı??

Lütfen yardımcı olun...Teşekkür ederim..
 
dostum bu gitarın üstündeki manyetikler çok ta sert değil kullandığın pedala göre şebo da çalarsın c.o.b. da hem metin türkcan eskiden hem şebo ile hemde pentagram' la warlock unu kullanıyodu.sapına gelince ritimlerde akor basarken yada arpejlerde falan iyi gibi ama sololarda vasat,bende bu yuzden vazgeçtim bc rich ten.

ha şunuda söyliyim eğer kendini hızlıca geliştirirsen 3-4 yıl idare etmez,bana öyle oldu mesela ilk gitarımı aldım 1 yıl sonra değiştirme ihtiyacı duydum,onu da bu 1-2 hafta içinde değişçem,idare etme meselesi sana bağlı kendimi geliştirirsen o gitar yetmez,eksik bulduğun yanı ton ise o kolay alırsın 2 manyetik oldu sana bambaşka bi gitar ama sapı ise mecbur başka bi gitar :D
 
sıfırı 450 500 tl civarı gitarlarda ton arayışına girmemek lazım. O civarda fiyatı olan gitarlar hazır fırınlarda kurutulan. Ucuz işçilik ve ucuz ağaçla üretilirler ayrıca manyetikleride piyasada satılan 20 30 tllik manyetiklerdir. Eğer sıfır alacaksan bence boşuna alma çünkü 1 senedir gitar çalıyormuşun en azından. Sert tonlu bir gitar istiyosan sadece metal ağırlıklı cort evl k4 öneririm. Her tarz çalıcam diyosan cort x6 veya ibanezin ikinci ellerini al çünkü durum bu şu an piyasa fiyatına göre türkiyede senin parana karşılığında satılan en iyi gitarlardan bazıları bunlar. 450 500 tlye ikinci el seviyene göre çok güzel gitarlar alabilirsin.
 
yada 250 ye falan bi warlock bul forumda fln ona manyetik taktır yine 2.el ama kaiteli olarak,bu da iyi bi seçenek sanırım,stanger34 ün saydığı modeller floydrose lu seni sıkabilir,floydrose u kullanmicaksan kullanmadığın bi zımbırdı yüzünden hem fazla para vermiş olucaksın hemde tel değişimi,akord değiştirme gibi olaylarda çok zorlancaksın.benim idolum olan çoğu gitarist kullanmıyo zaten floyd rose u etkin olarak kullanan çok az gitarist war.linkinde şebo dedin ondan örnek veriyim metin türkcan sabit köprülü gitar kullanıyo şebo ile çalarken.
 
B.C Richlerin bronze serisi gitarlarının sapları biraz odun işçilikleride kötü orası doğru ve manyetik takviyesi kesinlikle istiyor.Distortion da tatmin edebilir ama cleanlerde çok sırıtır sert mizaçlı tonları var zaten o gitarı alıpta yumuşak bi manyetik takmak daha da çok sırıtır. Bence sert tonlar istemiyorsan doğru bi seçim değil. Tonları daha çok tarza gitsin şekil alabilsin diyorsan Ibanez senin için daha doğru bir tercih olur. Ayrıca aldıktan sonra gigbag falan yoksa onlarda sıkıntı olur yaptırtman lazım vs.. 3-4 yıl gidebileceğini sanmıyorum yaklaşık bir sene sonra seni tatmin etmemeye başlar. Eğer nakit paran var ise stranger34 ün dediği gibi o paraya 2. el güzel birşey alırsan daha uzun süre götürebilir ve daha iyi bir tercih olur.
 
Geri
Üst