Filofobi

beste çok yakında gelecek ama hücum kayıt olduu için koymayabiliriz de siz bakın konserde dinleyin de bi gazla çalarız canavar gibi

emrahçım bekliyos 5 te hadiyin bakalım
 
Hehe, çoğunluk vokalin performansı çok iyiydi diyordu vallaha, ben hepsini izlemedim sizin parçaların çoğunu da bilmiyorum ama bence de iyiydi! Aynen çalışmalara devam, kolay gelsin :D
 
**şu bestelere türkçe söz yazın arkadaşlar..müzik çok güzeldi ama sözleri 2 dakka da nası anlayalım da nası türkçeye çevirelim di mi..hak verin biraz bize..

**kıvanç sahne duruşun süper..adam 100. konserini verir gibi rahat ve kendinden emindi sahnede..yanlız vokalistler olaraktan sahnede gitaristleri dürtüp konuşturmayın..kafamız karışıyo birader...alla alla ...tamam gitarist milleti olarak zekiyiz ama biyere kadar dimi..

**bir gitarist olarak nacizsane bir eleştri..gitar metodlarıyla fazla uğraşmayın arkadaşlar..müzikal hissiyatı köreltiyor maalesef..

**playlistiniz biraz karışıktı ama ben en çok mavi sakalda eğlendim açıkcası..türkçe rock ayrı bi keyifli yav..

**dostlar saolun destek verdiğiniz için konsere...2 .yide yapalım bi an önce

**dökümanları zipler yolarım ben sana dostum...site yapımında kolay gele sana..html kasıyomuşun bide iyice kolay gelsin o yüzden :)
 
** türkçe beste olayını dedik tanselim ilk ve tektir ingilizce şarkı diğerleri türkçe. bundan sonrakiler de türkçe olacak.

**Kıvancın aazına sçacam bende dürtüp durdu makas bile aldı ip...ne

**Çok yakında 2. si gelcek tanselim ama bu sefer düzgün bir güne ayarlamaya çalışalım derim. Bir de mümkünse ciddiye alsınlar bu sefer 1 saatte davulu kuramadılar.

**ok bekliyorum canım

**haaa saol abi gitar için :)))
 
berkay a teşekkür ederim mükemmel çaldığın ve sadece trash ten hoşlandığın için bize trash yapın diye tavsiyede bulunmadığın, ve mükemmel çalmana rağmen gitar nasıl çalınır diye önerilerde bulunmadığın için. herkesin emeğine ve eline bi de ağzına bi de twin yapan bateristlerin bacaklarına sağlık..
 
evet arkadaşlar bi konser daha acısıyla tatlısıyla, yapıcı eleştirisiyle yıkıcı ya da aşağılayıcı yorumlarıyla geçti..
gönlümüzden geçen bu organizasyonların devam etmesidir ve çok ii konserlerin yapılmasıdır..
çıkan bütün gruplar iyiydi, herkes emek vermiş bu işe ve herkes kendi tarzını çok güzel uyguladı.tüm gruplara teşekkürler...
yorumlarınıza, övgülerinize, "yapıcı" eleştirilerinize teşekkürler... kendinize ii bakın...
 
my fobi is filofobi beste çok güzeldi ama bir kanal kayıt yapın şunada verin dinleyelim yada her studyonuzu işgal edicem ona göre bize verdiğiniz destekler içinde çok teşekkürler kıvançla bir görüşmem gerek foto konusunda telini verirseniz sevinirim başarılar beyler
 
Geri
Üst