Filofobi

alirifat demiş ki:
berkay a teşekkür ederim mükemmel çaldığın ve sadece trash ten hoşlandığın için bize trash yapın diye tavsiyede bulunmadığın, ve mükemmel çalmana rağmen gitar nasıl çalınır diye önerilerde bulunmadığın için. herkesin emeğine ve eline bi de ağzına bi de twin yapan bateristlerin bacaklarına sağlık..

beyler beyler beyler.....

falla beklediğimden çok daha iyidiniz. tebrikler. ama 1-2 içimde kalan bişiler war söylemek istedim.

yaaa güzel çaldınız. özellikle mavi sakal'a bende bayıldım....

vokaliniz herkes övmüş. efet haklılar övülecek. ama en çok kafama takılan şey ise vokal arkadaşın sahne tutacağım diye biraz garip hal ve söylemleri oldu. Sadece biraz garipsedim o kadar....

ama yinede iyiydiniz tebrikler. AYNEN DEWAM ..............
 
yaa vokal berbat, gitarlar birbirinden habersiz, davulsuyla bascı arkada kalmış daha çok çalışmanız lazım.:))
 
**yav sizin gitarist birader alınmış benim yazdıklarıma....arkadaşlar ben eleştrileri tamamen iyi niyetinize güvenerek,sizi yakın gördüğüm için yaptım..ard niyetim varsa en ufak, clubber oluyum şerefsizim :)

**olm insan alınır mı böyle şeylere..ben çok çekiyorum metod olayından o yüzden yazdım onları..yoksa gitar nası iyi çalınır biliyosam gene clubber oluyum..bilsem de hayatta söylemem öyle pis bir ahlaka sahibimdir :)
 
:) yerim seni tanselim (Bu arada gitar için saol ehehe). O diil lan şerefsiz grup elemanları yaw olm atın fotoları dövecem bak. lan ONUR sende sattın beni...
 
foto moto

lan feanor olm sana onları yollamam bi saat sürcek lan. s.çasım geldi napim yani altımamı s.cim.bu arada fotoları yollamam bi kaç günü alabilir çünkü bazen sorun yaşıyorum nette.hadi öptüm.

tanselcim iyi niyetine inanıyoruz saolasın...

sevgiler..
 
burak bana itaat etmeyi peydeldey,step by step damla damla öğreneceksin.sonra o damlalar bir okyanus olacak ve körükörüne göstereceğin sadakatinle güzel bi emir komuta zincirine bağlı arkadaşlık ilişkimiz olacak..
resimleri sana göndemedim çünkü bu senin benden bi beklentindi.ve tamamen benim inisiyatifime bağlı bir tercihimle içinde bulunduğun bu aczini izlemek istedim..
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh
kwach
 
burak kabul ediyorum abi ben sana foto gönderme engelliyim ama çözüm buldum merak etme erdeme vercem o gönderecek sana...

makinada bişiler var abi upload edemiyom bi türlü...

neyse hadi öptüm seni :)
 
HERKES BİRAZ ÇATLAK OLUYOR İŞTE 8O arkadaşlar zaten biraz manyak olmak la :p zım. Yaptığımız müzüğü kendini akıllı tabir edenler ters bulur ya da beğenseler bile (gezmenden kızlardan kredi ve burslardan kısarsın o :twisted: nlarla gitar amfi alırsın kendini eve kapatıp çalışırsın) çabanı anlamsız bulurlar. ama beni sakin bir insan yapıyor bu müzük. bazen sakin olamıyorum ayrı.
lan totoş grup arkadaşlarım ne alemsiniz. burak musti sana tabları i_meyille gönderebilir ona ulaş.onurcum nasılsın(anlarsın) :oops:
lan akgün aga ilk msjini okudum 8) cep no değişti benim ama kaç oldu ben de bilmiyorumbana meyille ya da burdan ulaş yeni numaramı hatırlayınce sana msj atarım temmuz sonu kesin :roll: ankarada olabilirim :roll:
 
Geri
Üst