Karşıyaka SK

Karşıyaka Spor Kulübü, İzmir'in 1912 yılında kurulan ilk spor kulübüdür.
"Kaf Sin Kaf" K.S.K harflerinin eski dilde okunuşudur.
Futbolun yanı sıra basketbol takımı olan Karşıyaka yıllardır Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmektedir ve 1986-87 sezonunda şampiyon olmuştur. Karşıyaka Spor Kulübü futbol ve basketbol haricinde başta voleybol olmak üzere birçok branşta faaliyetini sürdürür.

Bugün başlıyacak Playoff mücadelesinde Karşıyakama başarılar..Süper ligin İzmirli bir takıma ihtiyacı var..

karsiyaka-logo.png
 
en sevdiğim izmir takımıdır umarım 1. lige çıkabilirler.alsancakta oynanacak maçlarındada tribünler dolar çılgınlar gibi destek verirler.istiyorum ki gelseler 1. lige
 
izmir gibi türkiyenin en gözde şehirlerinden birinin süper ligde takımı olmaması çok kötü,umarım karşıyaka çıkar.hem köklü bir kulüp,hem taraftarı sağlam.çok renkli bir takım,deplasmanları da zevkli olur yani.kendilerine başarılar diliyorum,inşallah süper lige çıkacaklar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
İlk maçta 3-2 penaltılarla aldık, rakip kasımpaşa..
Boluspor,Altay, Karşıyaka, Kasımpaşa 4lüsünden kim çıkarsa çıksın Kasımpaşa çıkmasın diye düşünüyordum..Umarım düşündüğüm gibi olur..
 
karşıyaka boluyu geçti, kasımpaşa da altayı geçti...
kasımpaşa-altay maçını izlemedim ama izleyenler altayın maç boyunca çok iyi oynayıp penaltılarda elendiğini söylediler. eğer altay hakkatten daha iyi oynamışsa yazık olmuş altaya.
kasımpaşanın çıkmasını ben de hiç istemiyorum, karşıyaka geçer umarım kasımpaşayı pazar günü...
bu lige artık seneler sonra bi izmir takımı şart.
 
kasımpaşa hiç renkli bir takım değil,taraftarı fln da yok.ayrıca ligde zaten 4 tane istanbul takımı var,karşıyaka haklıycak onları inşallah.
 
kasımğaşanın taraftarı var :) gayette iyi bir semp takımı ve kendi stadlarından neredeyse tam kapasiteyle oynuyorlar yanlış bilgilendirme olmasın :) ha bende karşıyaka dururken onlar gelsin istemem ama şu izmir takımları bi birleşse falan bişey yapsalar kesin şampiyon bir takım çıkarabilirler.
 
Göztepe çıkmadan hiç biri çıkamaz. :)

Ayrıca Kasımpaşa için taraftarı yok diyenleri semt içinde Kasımpaşa veya Fenerbahçe haricinde bir takımın atkısı ile dolaşmaya davet ediyorum sevgili dostlar. Ama siz bu daveti kabul etmeyin. :)
 
Göz Göz ne alemde bu arada? En sevdiğim İzmir takımı :D

Paşa delikanlı takımdır, Tayyip filan karıştırmayın,çok biliyorsanız Fetoşu da karıştırın başka takımlara.
 
Geri
Üst