elektro gitar ses problemi..

W

wolfkiller

amfiye sahip değilim prosesörde önermiyorlar fakat bazı pedallara kulaklık takılıp sesin dinlenebildiğini duydum, aydınlatırsanız sevinirim..
(eger öyle bi pedal varsa modelini yazarmısınız :D )
 
Kulaklığı her pedala bağlayabilirsin aslında, output kısmına kulaklığı takarsın olur biter. Ancak alacağın ton dünyanın en dandik, en cılız tonu olur. Prosesörler aslında bu iş için nispeten daha iyi sonuç verebiliyor, özellikle behringer vamp-2 gibi aletlerin asıl olayı amfi modellemek olduğu için, kulaklıkla kullanıp da memnun kalan arkadaşlar vardı forumda. 2. elleri 150-170 civarı sanırım. Ancak bu fiyata çıkabiliyorsan zaten 2. el bir microcube alır, bu başlığı da açmazdın büyük ihtimalle :D

En iyi çözüm para biriktirmek gibi göründü şu an için bana. Zaten baban fabrikatör değilse, yavaş yavaş toplayacaksın ekipmanını. Önce ne yapıp edip amfi almaya bak sen ;)
 
pedallarla olmaz pedallar mono olduğundan tek kulaklıktan ses gelir amfi en sağlıklı yol zaten prosesör alcak paran varsa yada pedal amfide alırsın aynı parayla.
 
Aşırı gelişmiş prosesörlerde (t.c. electronics g-system, korg ax3000G) gibi prosesörlerde stereo kulaklık çıkışı mevcuttur. Ama işlevleri senin ihtiyacını karşılayacak cinsten değildir, monitör kulaklık çıkışı olarak kulanılır, yani fazladan sese ne bas katar ne tiz, kayıt yaparken kullanılır genel olarak, tabi bağladığın kulaklık da AKAI, SQNY olmadığı sürece...
 
Geri
Üst