Fender Squier Bullet Stratocaster

T

TysonGranger

Merhabalar;

Ben 2hafta sonra elektro gitar alıcam. 2 aydır falan bakıyorum. Başlangıç seviyesiyim. Fender Squier Bullet Stratocaster almayı düşünüyorum. Müzisyen bir tanıdığım var o başlangıç olarak iyi dedi. İnternette memnun kalanlarda var kalmayanlarda çok arada kaldım. Sizce ne yapmalıyım ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
 
Seni uzun bir süre idare edicektir dostum. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Ama hala idare ediyor.Ama biraz daha paran varsa hss standart squier almanı tavsiye ederim ton aralığın daha fazla olur ve daha kaliteli olur.
 
Squier strat tavsiye ederim çok sağlamdır zaten başlangıç seviyesindeyken iyi bir anfide 3000 dolarlık gitarda verseler hiç bişey anlamazsın.
 
@gokcer
Kardeşim adam gitar hakkında bilgi istemiş.Sen yardım etmek yerine satış ilanını gönderiyosun.Forumda uyanık geçinmeye başlayan tipler iyice boy göstermeye başladı.Özelden gönderebilirsin satış ilanını.Dikkat edersen "fender squier bullet stratocaster arıyorum satan var mı ? " dememiş.
@Tysongranger
Başlangıç seviyesi için çok güzel gitarlar.Benimde ilk gitarım bir squierdi.Hala duruyor.Şu an eline çok çok iyi gitarlar verseler bile pek anlayamassın bunun tonları iyi bunun kötü falan demen zor.Ama tavsiye vericek olursam denemeden bişey alma.Deneme çok önemli.Eline hangisi güzel geliyorsa,kulağına hangisi daha çok hitab ediyorsa onu al.Kolay gelsin.
 
müzik bolmü için ders alıyorum acil paraya ihtiyacım var squier alıcakmış ben olsam sıfır yerine 2.el alırdım yeni başlıcaksam sıfır almam 2.el sağlam ucuz bi gitar alırdım bu yüzden yardımcı olmak istedim çakallık değil teşekkürler
 
Geri
Üst