carvin amfilerle ilgili

U

umudovsky

selamlar,
geçen hafta tünel den (dükkanın şimdilik adını vermiyim) 1050 ytl ye sx 100 carvin amfi aldım.satıcı üründe celestian hoparlör olduğunu söylemişti ama dikkat edip o sırada kontrol etmedim ve aldıktan sonra carvin gt12 hoparlör bulunduğunu farkettim.hangisi daha iyidir sizce?kazıklanmış olabilir miyim?
 
amfiden memnunmusun peki? öncelikle celestion değil diye değiştirmeyi gerektirecek bir durum var mı diye bakardım ben olsaydım...tonlar iyiyse kazıklanma falan gibi durumları düşünmeye gerek yok bence o fiyattaki bi amfi için özellikle...
 
1050 TL SX100 geçmiş olsun üzüldüm. Üzerindeki speaker Clean tonlar için güzel olmakla beraber ben drive tonlarda memnun kalmıyorum marshall amplimdeki celestion g15i deneme amaçlı taktım coştu desem yeridir. Ama iade etme şansın varsa iade et derim çok yüksek bir meblağ 1000 lira o paraya çok daha iyi ampliler alınabilir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
amfiden genel olarak memnunum ama yine de carvin in sx100 modelinde standart olarak hangi hoparlörleri kulllandığını merak ediyorum.hoparlörü değiştirip satma gibi bişey olmuş olmasın diye.
 
Geri
Üst