Schecter C-1 hakkında bilgi

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Fader demiş ki:
Schecter kötü gitar yapmaz ki zaten :)
C-1 yerine damien fr ya da c-1 fr de düşünebilirsin.Çok az bir fiyat farkı var aralarında.

kardes fiyat farkı olarak az olduklarını bende biliyorum kilitli tremolo olmasın diye sabit köprülü arıyorum... kilitli tremolo kullanmayı bilmiyorum ve akort,tel takımı gibi sorunlar yaratıo bu nedenle başıma bela alamam şimdilik:)
 
Selam arkadaşlar, ben de aynı şekilde C-1 ya da Damien Special modellerinden birini düşünüyorum (yalnız sadece düşünüyorum şu an :p) sanırım ikisinin de fiyatı aynı gibi. Denemiş olan arkadaşlar varsa farkları ve neyi tavsiye ettiğini yazar mı? :)
 
Maun ağacı, sabit köprüsü, manyetikleri ve Schecter markası ile birlikte beğenebileceğim bir gitar olduğunu düşünmüştüm ama denemedim henüz. Sen denediysen ne gibi beğenmediğin bir yanı oldu acaba?
 
Selamlar. Geçen yıl İtalyadan gelen HC grubu olan Arcadia adlı grubu izleme şansı yakaladım. Gitaristte Schecter Hellraiser C1 FR vardı. Tonlar inanılmaz güzel sadece Processorle çıkmıştı sahneye. inanamadım tonlara harikaydı. fakat yinede alacak kişi rahatlığını gözden geçirmeli. elleri rahat ediyorsa gözü kapalı alsın. çünkü kullanılan malzeme ciddi anlamda kaliteli. ağacından vidalarına kadar. Fiyat/performans tacını hakkeden bir gitar.
 
Geri
Üst