Penguen

penguen çok kötü gitmiyor bence. tabii ki ayrılan 6 çizerin boşluğu hissediliyor ama bu haliyle de hala çarşamba günümün yarım saatini ayırabileceğim bir dergi :D erdil-selçuk-alpay ikişer köşe çiziyor, lombak köşesi geri döndü, kaan sezyum geldi. orta dünya yerine al gülüm-ver gülüm gibi biraz amaçsız bir sayfamız var artık. haftada iki dergi iyi olacak..
 
Ben de Penguen'in alınmayacak, okunmayacak kadar kötü olduğu görüşüne katılmıyorum. MetÜst, Fatih Solmaz ve Bahadır Baruter, Selçuk ve Erdil, Doğan Güneş ve genç isimler dergiden ayrılmadan önce kadroya dahil edilen usta çizer, hastası olunacak insan Galip Tekin... Bu dergi yeni Yiğit Özgürler, Umut Sarıkayalar, Ersin Karabulutlar çıkaracak kapasitededir.
 
herkes birden bire çizer olmadı yada yazıp çizdikleri birden bire tutulmadı.penguende alışılagelmiş o hava elbette yok ama bence yakında penguen adı altında farklı renkler gitgide artacak
 
kıyaslama yaparsak uykusuz okurken daha çok eğlendiğim kesin, penguenin yeni genç çizerleri çok güldürürken eski çzerler artk okunma isteği uyandırmıyo. bi selçuk erdem, serkan altuniğne, bahadır baruter, semra can gibi çizerleri okumak için almadığım kesin.
 
evet.seviyorum hala alıyorum.
fakat,
artık eskisi kadar gülmüyorum,
alpay erdemi okuyup bırakasım geliyor
okadar.
 
penguen-winter-is-coming.jpg
 
Geri
Üst