W.A.S.P. - İstanbul Konseri

wasp.jpg



Tarih : 19.11.2009 21:00:00
Mekan : Maçka Küçükçiftlik Park



HARD ROCK/HEAVY METAL EFSANESİ W.A.S.P. ISTANBUL'DA!

1982 yılında Los Angeles'ta kurulan ve 27 yıllık kariyeri boyunca 15 albüme ve aralarında 'Wild Child', 'Love Machine', 'Animal', 'Sleeping in the Fire', 'The Headless Children' ve 'I Wanna Be Somebody' gibi sayısız hite imza atmış olan karizmatik frontman Blackie Lawless önderliğindeki WASP 19 Kasım 2009 tarihinde Istanbul Maçka Küçükçiftlik Park'ta hayranlarıyla ikinci kez buluşmaya hazırlanıyor. W.A.S.P.`i belki de son kez canlı izleme imkanını sağlayacak olan bu muhteşem konseri kaçırmayın.


Bilet Fiyatları

Genel Giriş: 45,00 TL
Sahne Önü: 67,00 TL

Ön Bilgi

- Kapı açılış 18:00
- Konser 21:00
- Konser düzeni ayaktadır.
- Organizasyon firması organizasyonun programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik alanına yiyecek-içecek maddeleri sokmak yasaktır.
 
Tarih : 19 Kasım PERŞEMBE 2009 Mekan : Maçka Küçükçiftlik Park

Bilet fiyatları

Genel Giriş: 45,00 TL

Sahne Önü: 67,00 TL

Ön bilgi

Kapı açılış 18:00

Konser Saat: 21:00


http://www.biletix.com/event.htm?id=KLWAS


Dükkan Fiyatı: 35 TL`den satista. Sahne onu biletleri sadece Biletix`te. KIRKE MUZIK SHOP (BAKIRKOY)

HAMMER MUZIK (KADIKOY)

DOROCK BAR (BEYOGLU)

PENA MUZIK (BESIKTAS) RIOT (BAKIRKOY)
 
Dün iyi ki de akıl edip Do-Rock'tan aldık; 10 lira fark var vallahi. Bir de daha önce bahsettiğim tuvalet rezaleti dışında ben bu konser alanını sevdim, öncesinde Taksim'de takılıp inmece gayet zevkli oluyor o yüzden yerinde bir seçim. WASP ve Artillery, daha ne ister bir insan. Bir de Anthrax ile Death Angel ister. :D

Shoot From the Hip ve Ballcrusher çaldılar mı, tamamdır bu iş. Acayip gazım!
 
Yauuvv büyük heyecan oldu geçmiyor dakikalar, ilk konseri kaçırdığım için karalar bağlamıştım ama şimdi bir nebze de olsa telafi etme şansı var önümde. Berbat çalacak olsalar bile, istediğim şarkıları çalmayacak olsalar bile onları izlemek bana yetecektir; delifişek yıllarında "fanlık" olgusunu bana ilk olarak hissettiren gruptur W.A.S.P. o yüzden özlemim ve heyecanım biraz değişik. Hava da güzel olacakmış konser günü, haydi bakalım boyunlara ve boğazlara kuvvet!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Lan konser yarinmis hay sicayim boyle ise. Ben daha 1 hafta var saniyorum. Sinav-minav ne ara gidecegim of gene kacti allahim sen sabir ver lanet olsun :cry:
 
1-Abicim şu kro metalci işini bir yere bırakın artık.Kendinize gelin, insanları rahatsız etmekten vazgeçin.Adam konserden önce kapı girişinde,içmiş, ne, ne kadar içtiyse artık,alt tarafı 1 bira içtiğine de iddiaya girerim, avazı çıktığı kadar bağırıyor ''Bundan önceki tüm konserlere sıvışarak girdim.Buna para verdim bilet aldım, adam kaybetti.vs''Yerlere şişeyi atıyor,küfürler,biriyle itişiyor falan.(Sahneye fırlayan eleman da sanırım oydu)
İtiştiği eleman kimse o da zom,bağırınıyor Judas konserinde de zom'dun sen abicim.
Geldiğin konserden bir şey anlıyo musun?nerdin ne yani

2-Şu kızlar da sırta çıkma olayından vazgeçsin.arkadakilere terbiyesizlik etmesin.İçimden kızı aşağı çekip indirmek geçti o esnada kız geriye düştü.Enteresan bir olay....

Wasp'ın Yıllardan beri gelen klasik setlistine ilaveten yeni albümde yer alan Babylon's Burning ve Crazy çalındı.
Tüm şarkıların Arka planda eski konser görüntüleri ve kliplerle senkronizasyonlu çalınması hayli ilginçti ve çok hoşuma gitti.The Idol'da hepimizin tüyleri diken diken oldu.

Blackie - O yaşına rağmen enerjikti.Abimizin hakkaten orjinal bir sesi var
Mike Duda - Sağlam bir basçı-Back vokallerde biraz çalışması lazım
Mike Dupke - Modern davulculardan biri,helal
Doug Blair - Gitarı LesPaul kasalı Ters saplı jackson'muydu neydi,güzel bir custom fikir .idol'ün solosunu çok uzattı.Kendi sololarında daha başarılı.
 
Arkadaş, 50 küsür yaşında böyle bir ses olur mu yahu, yani böylesine sahip başkaları da var tabii ama Blackie'nin dün ortaya koyduğu vokal için neredeyse playback yaparmış gibi söyledi desem, sanmıyorum ki çıkıp da birisi itiraz etsin. Seneler öncesinden kendilerine boşuna tutulmadığımızı bir kez daha gösterdiler; en sevdiğim 3 şarkılarından ikisini, hatta en sevdiğim 4 şarkılarından üçünü çalmamış olsalar da ben kendi adıma ve beraber gittiğim arkadaşlarım adına rahatlıkla söyleyebilirim ki gayet güzel eğlendik, gayet güzel gaza geldik. Ben fazla kalabalık olacağını sanmıyordum ama kuyruğa girdiğimizde gördüğümüz manzara beklediğimden daha kalabalık olacağını gösterir gibiydi, nitekim hiç de fena bir kalabalık yoktu mekanda. Bu konseri şu mevsimde mis gibi inceden serin açık havada izlemek de benim için ayrı bir güzeldi.

Bu arada şunu da belirteyim, Serdar'ın yazdıklarına harfiyen katılıyorum. O sahneye atlayan nakaratı bok etti, hatta Blackie'nin de kısa süreliğine de olsa moralini bozdu diyebilirim. Bana öyle geldi en azından. Omza çıkma olayına ise uyuz değilim diyen yalan söylüyordur, yapan hiç mi düşünmez, yani tamam çık ona karşı değilim ama 1-2 dakika takılıp in güzel kardeşim. Konserin yarısını öyle seyretmek nedir. Dün ben rastlamadım öylesine ama geçmiş senelerde bolca görmüşlüğümüz var tabii ki, mecbur ya uyarıyorsun ya da bulunduğun yeri değiştiriyorsun öyle olunca. Neyse biraz da müzikal yöne kayalım... Gitardan pek anlamam ama Blair'ın gitarını ben de fark ettim, enteresan bir parçaydı o. Klavyenin sapını da direkt ağaç rengi yapmış, ben öyle custom'ı ilk defa gördüm canlı olarak.

Playlist konusunda ise, yine Testament için söylediğimi söyleyeceğim; gayet eğlenmemize rağmen çok daha iyisiyle gelebilirlerdi. Thunderhead, Headless Children, Ballcrusher, Shoot From the Hip, Fuck Like a Beast, Helldorado, Mean Man ve Heretic gibilerini aradı bu kulaklar. Arka plandaki görüntüler ise gayet güzel olmuştu ve senkronizasyon hiç kaçmadan çaldılar valla. Blair ve Dupke ismini hiç duymadığım elemanlar ama Blackie bulmuş ve kadroya katmış, çatır çatır çaldılar ikisine de selam olsun. Mike Duda zaten eskiden beri sevdiğim bir basçı, yalnız back vokalleri bu kadar vasat değildir bunu belirteyim, dün bir performans düşüklüğü barizdi. fakat her şeye rağmen gözler Chris Holmes'u aradı mı? Benim gözlerim aradı hakikaten. O olsaydı daha bir tadından yenmez olurdu. Wanna Be Somebody'deki kapışmaya gelecek olursam; kapışmayı kaybeden taraftaydık, Blackie'ye "Abi bak cumartesi deplasman var, o yüzden gırtlakları zorlayamıyoruz fazla" dedik ama dinletememiş olacağız ki "you suck" çekti bizim tarafa. :)

Do-Rockta konser öncesinde takılırken, arkadaşa "XYZ'den bi Face Down in the Gutter çıksa da keyfimiz katlansa" dememin ardından aynen onun klibinin çıkması ise gecenin belki de en enteresan tarafı oldu bizim açımızdan. W.A.S.P.'ı seviyoruz netekim. Blackie, içimizden biri!
 
Geri
Üst