Conan O'Brien dan yeni program:Conan

Bu adamı izledikten sonra Jay Leno izleyemiyorum. Artık Jey Leno kibirli, sürekli konuğuna ayar vermeye çalışan pisliğin tekiymiş gibi teki gibi geliyor :D

Conan ise herşeyden önce konuklarına saygı duyar, onların rahat olmasına özen gösterir. Ayrıca inanılmaz derecede yaratıcı. Şu telif hakkı nedeniyle çalınan çakma şarkıların vokaline bayılıyorum. Tabi bu yaratıcılık onun kadar yazarlarıyla da ilgili. Onları da ara sıra görebiliyoruz.

Andy ise konuklar geldikten sonra az ama öz konuşuyor. O az konuşma da genelde tam zamanında yapılmış bir espri oluyor. Conanı en çok güldüren kişi Andy diyebiliriz.

Ayrıca Conan 1.93, Andy ise 1.88 boyunda. Andy oldukça iri birisi. Big Bang Theorinin oyuncuları gibi konukları olunca çok ilginç görünebiliyor.
 
Hakikaten geçen gün aklımdaydı, yazacaktım da unutmuşum. Ne alaka? Jay Leno'yu vermeye başladı Cnbc-e.

Burada mı böyle oldu yoksa ABD'de de mi bitti? Kanalıyla arası baya iyiydi yahu benim bildiğim. Gerçekten ben de uyuz oldum, güncellerin arasından güldüğüm belki de tek adamdı.
 
In Turkey Conan is banned for not suitable for conservative structure

Ya allah cezalarını versin artık ya.

Son bir kaç aydır alt yazılara sansür koyacağım diye hepten şaşırmış, anlam bütünlüğünü bozacak hale getirmişlerdi. Belki de oradan anlamalıydık.
 
Geri
Üst