Hangi bas gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

arkadaslar ben bass gitar alıp baslamaya karar verdım ama bu konuda hiç bilgim yok denecek kadar az bilgi sahibiyim bana ne tavsiye edersiniz baslangıc icin :?:
 
300 civarı biraz eksik birz fazla aslında aklımda cort ab4 var ama yinede bilenlere danısmak ıstedım
 
Dostum zamanında çook kullandım 350 tl ye cort ab4 + ıbz10B amfi süper olur . . . başkada bişey istemezssin ;)
 
Alım Satımda başlığı "Alınık .......liralık bass gitar" diye açtığında sorun olmaması gerek. Orda bu tip başlık çok. Bu arada bulursan squier başlangıç için iyidir. Neyse ki bass arıyorsun, drive, fx loop, 60, 70, 80, modern sound, chorus, reverb cart curt diye başın ağrımayacak...
 
cort action bence gayet güzel bir seçim. Ben de o gitarla başlamıştım yaklaşık 5 sene önce. Hala da arada alır çalarım. Fiyat performans oranaı gayet iyi bir gitar. Turkrock alım satım bölümünden; hem de http://www.basgitarist.com alım satım bölümünden ilanlara bakabilirsin(gerçi basgitarist.com bu aralar bakımda ama açılınca bakarsın). 2. el 200 lira civarında bulman sanırım mümkün olur.
 
merhaba arkadaşlar. ben bass gitar almayı planlıyorum. ama ailem piyano çalmamda ısrarcı olduğu için gitar almayı reddediyolar.ucuz ama kaliteli (300-350 tl.yi aşmayacak) tavsiye edebileceğiniz bass gitarlar var mı? :)
 
Bas gitara başlamak istiyorum ama hangi marka/model ile başlayacağım hakkında bir fikrim yok ne ile başlamalıyım?
 
düzgün entonasyonlu bir cort. İyisi için herhangi bir 500 dolar üzeri bas gitar. Tarza göre bass tonları değişir. Ona göre de seçim yapmak lazım. Fender Jazz Bass tan Warwick'e, Ibaneze kadar baslar var. Bütçene bağlı. Çok paran varsa Warwick iyi seçimdir. Ibanezin en düşük modeli de başlangıç için uygun fiyatlıdır.
 
Geri
Üst