Geniş Aile

yılbaşı bölümü gayet iyi gidiyor. müslüm baba anları bölümün en iyi yeriydi bence. ulvi'nin "müslüm baba, seni bizim mahalleye götürsem gelir misin?" sözleri çok iyiydi. ayrıca ulvi'nin doğmamış çocuğuna giysi alması ve eşine "şunu çocuğa giydir de içinde çıplak kalmasın" lafı kopardı geçirdi ahahaha.
 
Özellikle Koyu Bilal'in Müslüm Gürses'i gördükten sonra, tıraş makinasını çıkartıp "tutmayın lan beni, bırakın... keseceğim kendimi" demeside ayrı bombaydı. :LOL:

Bu arada, Zek Tavşan Yarinden ayrıldı, Şevval tekrar dönsün diziye. Zaten o karakterin diziden çıkartılması skandaldır! Ayrıca son bölümde Şukufe kısa süreliğini diziye dönmüş, tekrar Amerika'ya gitmiştir kocasıy ile. Bir daha dönmesin... Zeynep karakteri zira süper.
 
ama dizide bir eksiklik var bu sene. ilk seneki kadar koparamıyo beni nedense. davşan yarim olayı baydı artpk. ilk sezon tiki vardı zek'in arkadaşları vardı efsaneydi bu sene şevvalle iyi götürüyolardı bi anda gitti ardından entel tip geldi. bence zek artık davşan yarini bıraksın şevvalde dönsün hatta zek'le olsunlar ( davşandan daha güzel bir kız bence :D ) okul hareketlensin. okullu bölümler çok yavan olmaya başladı.

unutmadan şevval karakterini canlandıran melis babadağ 26 yaşındaymış :şoke olmak: ben en fazla 21-22dir diyodum :D liseli karaktere tam oturmuş yahu?? :)
 
kesinlikle katılıyorum. okul sahneleri baydı. cevo-bilala kapışmasında ikinci sezonun lik bölümlerinde bilal çok güzel performans sergiliyodu ama şimdi düşüş yaşanıyo. bir tek ulvi ve mürsel götürüyo işi.

bu arada geniş aile ile ilgili internette yorumlar okurken bir sitede rojda demirer'le ilgili zuha topal bir iki bölümlük geri gelince diziye buna çok kızdığı ( hatta köpürdüğü ) set arkadaşlarıylada arasının pek iyi olmadığı yönünde bir haber okudum. alt kısmıdaki mesajlar bölümünde ise feci bir kapışma vardı zeynep mi kalsın şükufe mi geri dönsün diye :D ama ordaki yazılardan edindiğim bilgiler şükufe gittikten sonra dizinin reyting kaybettiği yönünde.
 
Oyuncu kadrosu muhteşem gerçekten ama arkadaşın dediği gibi Türkiye'de diziler '' ya tutarsa '' mantığıyla planlanıp, çekildiği için ilgi gördüğünde zora ki bir uzatma durumu söz konusu oluyor. Bu da diziyi gerçekten severek izleyenleri soğutabiliyor. Biri de benim.
 
İşsiz kaldığı için evlere temizliğe giden Mürsel , taş gibi kadının evinde Nazan'a yakalanınca...

...
Ev sahibi: Temizlik yapmaya gelmişti
Nazan: Sen sus şırfıntı (sanırım böyleydi)... Oğlum, tükür babanın suratına.

Perran Kurman-Şener Şen ikilisinede selam çakmayı ihmat etmemiş senaristler. =)
 
Yerli dizi izlemeyeli epey olmuştur. En son Asmalı Konak ve Bir İstanbul Masalı vardı onları hatırlıyorum lan. Geniş Aile de takipçisi olmadığım diziydi. Fakat mutfağa olan yolculuklarım esnasında gözüme ve kulağıma takılanlar, ofistekilerin ertesi gün geyikleri ve feysbuktaki videolar sayesinde izlemiş kadar biliyorum diziyi evet. Güzel diziydi. Neydi Ulvi miydi elemanın adı? Sanırım senaryo onun üzerine kuruluydu. Bir de lanlı lunlu konuşan tripli mahalle kızı Zuhal Topal vardı.
 
Geri
Üst