HATESPHERE Türkiye Konserleri (6-7-8 Kasım 2009)

'Haberler & Etkinlikler' forumunda Hellhound tarafından 6 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

  1. "HATESPHERE" TÜRKIYE'DE

    Danimarkali ünlü metal grubu ilk kez Türkiye’de. Ankara, Istanbul ve Izmir ‘de gerçekleşecek 3 konserlik bir turne kapsamında hayranlariyla bulusmak için sabirsizlanan grubu biraz taniyalim...

    Hatesphere, 2000 yilinda grubun halen gitaristligini yapmakta olan Peter "Pepe" Lyse Hansen tarafindan Danimarka'nin Aarhus kentinde kuruldu. Ilk üç albümüyle yükselen bir grafik yakalayan grup dünya rock/metal piyasasinin dikkatini fazlasiyla çekmeye basladi. 2005 senesinde SPV Records tarafindan piyasaya sürülen "The Sickness Within" albümüyle Hatesphere artik çok genis fan kitlesine sahip bir gruptu. Bu sifatla Amerika'dan Japonya'ya dünyanin her bölgesinde çok büyük organizasyonlarda boy göstermeye basladi. Dünyanin her yerinden rock/metal dinleyicilerinin akin ettigi Wacken Open Air, Hellfest, Metal Camp, Roskilde gibi festivallerde kendi gibi çok basarili gruplarla ayni sahneyi paylasti. The Haunted, Morbid Angel, Soilwork, Dark Tranquillity, Exodus, Kreator, Aborted, Gojira, Behemoth ve Dismember, Hatesphere'le ayni sahneyi paylasan gruplardan sadece bazıları...

    ...Ve,
    2009 yilinda Almanya'nin en büyük plak sirketlerinden "Napalm Records" çatisi altinda, "Earth Crisis, The Haunted, Heaven Shall Burn" gibi gruplarin da prodüktörü olan "Tue Madsen"le "AntFarm Studios"da son albümleri "To The Nines"i kaydeden "Hatesphere" tur haritalarina Türkiye duragini da eklemis bulunuyor. 6-7-8 Kasim 2009 tarihlerinde Istanbul, Ankara ve Izmir'de unutulmaz 3 konser Türk rock ve metal dinleyicisinin katilimiyla unutulmaz 3 geceye dönüsecek. Hosgeldin "Hatesphere"


    Kadro:
    • Peter "Pepe" Lyse Hansen – rhythm guitar (Since 2000)
    • Jakob Nyholm – lead guitar (Since 2007)
    • Dennis Buhl – drums (Since 2007)
    • Mixen Lindberg – bass guitar (Since 2007)
    • Jonathan "Joller" Albrechtsen – vocals (Since 2007)
    Diskografi:

    • Hatesphere (2001)
    • Bloodred Hatred (2002)
    • Ballet of the Brute (2004)
    • The Sickness Within (2005)
    • Serpent Smiles and Killer Eyes (2007)
    • To the Nines (2009)
    http://www.hatesphere.com


    [​IMG]


    KONSER BİLGİLERİ:

    6 KASIM 2009 CUMA İSTANBUL – KEMANCI BAR
    Alt Gruplar: ONE BULLET LEFT, INSISTENCE, HERETIC SOUL

    Adres: Sıraselviler Caddesi No: 33/1 Beyoğlu, Tel: 0 212 293 61 01
    Bilet Fiyatları:

    Ön Satış: 1 Ekim’e Kadar: 25 TL
    1 Ekim - 5 Kasım: 30 TL
    Konser Günü: 40 TL

    Bilet Satış Yerleri:
    Taksim: Old School Rock Bar
    Bakırköy: Kirke Metal Shop,
    Beşiktaş: Pena Müzik
    Kadıköy: Hammer Müzik


    7 KASIM CUMARTESİ ANKARA – IF PERFORMANCE HALL
    Alt Gruplar: ONE BULLET LEFT, SELFTORTURE

    Adres: Tunus Caddesi No:14/A Kavaklıdere, Tel: 0 312 418 95 06
    Bilet Fiyatları:

    Ön Satış: 1 Ekim’e kadar: 20 TL
    1 Ekim - 5 Kasım: 25 TL
    Konser Günü: 30 TL

    Bilet Satış Yerleri: IF Performance Hall,
    Kızılay: Zıd Müzik, Yolcu Bar,
    Tunalı Hilmi: Kamarot Bilgisayar, Midas’ın Kulaklığı Stüdyoları, Stüdyo D


    8 KASIM PAZAR İZMİR – TATO LIVE
    Alt Gruplar: ONE BULLET LEFT, HECATOMB

    Bilet Fiyatları:

    Ön Satış: 1 Ekim’e kadar: 20 TL (Ege Üniversitesi Rock Kulübü üyelerine konser gününe kadar geçerlidir.)
    1 Ekim - 5 Kasım: 25 TL
    Konser Günü: 30 TL
    Not: İzmir konserinde biletlere 1 bira dahildir.

    Bilet Satış Yerleri: Tato Bar,
    Bornova: Çaput Giyim & Cafe,
    Karşıyaka: Stüdyo Frekans,
    Alsancak: Köprüaltı Tattoo & Piercing
     
  2. Çok tuttuğum bir grup.Düşünüyorum,bakalım kısmet.
     

Bu Sayfayı Paylaş