Gülse Birsel

Sadece kitapları güzel... :twisted
Aslında sadece yazıları güzel demem gerekiyordu...
2 senedir köşesini okuyorum bazen çok acayip konulara deiniyor...
Ayrıca Esquare dergisindede çok iyi yazıları vardı... :twisted:
 
AycOOOOOOOss demiş ki:
Türkiyedeki tek showwoman bence. İlk bakışta insanlara garip gelebilir bi kadından bu kadar mantıklı ve iyi esprilerin çıkması. Eeee alışmışız showmenlere...! 8) :p neyse kitaplarıda diziside çok güzel bence. ama oyunculuğunu çok beğendiğim söylenemez... :roll:
Türkiyedeki ilk ve tek showwoman zaten kendisi... Bundan dolayı fazla dikkat çekti ve ilgi gördü... :twisted: :!:
 
ya ben gülse birseli eskiden beri takip ederdim.. gazete yazılarını, gag 'I bi dönem aktüelde editörlük yaptığını bile bilirim.. ama ben dizisini açıkçası beğenmedim.. sürekli aynı şeyleri ısıtıp, ısıtıp önümüze veriyor... örneğin; gayet ciddiyim'i okuyunuz, sonra dizisini izleyin, bi kaç yazıları okuyun, bi de gag 'ı izleyin ne demek istediğimi anlarsınız...
 
heeey

valla gülse birsele arada bir dizide çıkıp stand-up yapıo diyen ve ata demirerin diziyi yürüttüğünü söyleyen arkadaş : peki o ata demirerin ve dizideki tüm kişilerin yaptığı işleri kim yazıo. senaryo olmasa ata demirer ve diğerleri ne yaparlardı acaba?? senaryo kime ait olduğunu bilmiosun herhalde ki böyle konuşuosun. ben söyliyim, hem de büyük bir zevkle : GÜLSE BİRSEL
 
şahsen ben ata demirerin başka programlarını izlemiorum çünkü hoşuma gitmio.ama nedense avrupa yakasında hoşuma gidio.neden sizce??
 
objektif olarak çirkin,subjektif olarak güzel bir kadın
bence,zeki olduğu doğrudur ama abartılacak kadar da olağanüstü esprileri yoktur.iyi gözlemlerden çıkan komik bir dizisi vardır ki,zaman zaman sıkıcı hale gelmekte ve her bir karakterden hep tek bir tarz göre göre -örn:annenin başağrısı,selinin oldumları falan falan- bıkkınlık vermekte,bu böyle uzarsa birol güven'e dönüşeceği düşünülmektedir.
 
esprileri, tarzı bence berbat,
gagda hiç çekemezdim,
bu diziye de bir kez kulak misafiri oldum,
gerçekten berbat...
dünyada gerçekten komik olabilen kadınlar var bence,bu onlar adına da bir yüz karasıdır,
çünkü anladığım kadarıyla kendini komik birisi değil "komik bir kadın" oalrak görüyor...
 
Geri
Üst