Gülse Birsel

Keşke G.A.G ile devam etseydi yoluna, Avrupa Yakası'nı gördükçe üzülüyorum, "reklam"dan söz etmek bile istemiyorum! Güçlü bir eleştiri potansiyeli, sistem zincirine eklenerek, zıt yönde, daha da güçlü bir silaha dönüştürüldü ve onu gerçekten anlayanlara karşı kullanılıyor...
 
kadının mizacını güçlendiren bi kişilik. ayrıca komik ve sıcak. bir erkek olarak aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aşık oldum.
b) oldum
c) oldum
d)oldum
e)yine oldum :D
 
Bencede aptal olmayan tek sarışın.Bayan olarak çok güzel espriler üretiyor buda ayrı bir güzellik.Sadece erkekler esprili değilmiş yani:)
 
Mizahi yönü kuvvetli,zeki,yetenekli, burjuva değerlerinin temsilcisi yeni beyaz-türk(made in Nişantaşı)ablamız.Hiç değilse Ayşe arman kadar antipatik değil bunada şükür.Türkiyedeki en zeki kadın tanımlamasıda, magazin basını'nın,popüler kültürün bombardımanı altında kalmakla alakalı bir durum herhalde.
 
bende severim kendilerini..ayrıcada gösede hitap edio..avrupa yakasında kendini daha ön plandada tutabilirdi bence..ama kendinin önüne gecebilecek karakterler yarattı..tebrik ediyorum valla
 
Bana da sanki hep buraya ait değilmiş gibi geliyor.Ya yurt dışında okuması ya da ordan aldığı etkileşimler ya aile yapısı veya yetiştirilme tarzı sebebi ne bilmiyorum ama bizden biri değilmiş gibi geliyor.
 
üretici olduğu kesin ama bölümdeki Türk Dili hocalarından birnin ''türkçenin baya bi altını oydu'' demesinden sonra bende zarar verdiğini fark etiim!
 
''yolculuk nereye hemşerim?''kitabını çok beğenmiştim.gayet doğal ve samimi yazmıştı.
çok iyi yazıyor gerekten gülse birsel.
Ki bunun en büyük örneğini sadece çarşamba akşamları değil neredeyse atv'yi her açtığımda gördüğüm muhteşem senaryo ''avrupa yakası''yla da açıklayabilrim sanırım.
 
alakası yok gürse birsel bence çok tatlı biri insanlara aşılamaya çalıştığı da bişey yok bence
sadece ülkem sorunlarını mizahi bir yönle anlatmaya çalışıyor ;)
 
Geri
Üst