Rest

Epeydir girmedim.Bir mesaj atalım.
Upload etde gençlik dinlesin.
64kb kalite yeter çok kastırma bence.
Bu arada yarın geliyorum.
Grup olarak ne kadar iletişimimiz yüksek seviyede,
Haftada bir görüyoruz birbirimizi.Ölsek haberimiz olmayacak valla.
Cumartesi 21-24 Dummydeyiz (son 2 gala) :) mesela yani....
 
Az evvel bardan geldim program bitti, duşumu aldım.Kendime geldim.

Saksafoncumuz Hakan fıtık ameliyatı olmuş geçmiş olsun diyoruz sanal ,sanal ortamlardan...
 
Sevgili Gitaristimiz Saygın bugün foruma attığı mesajlar ile "TEZ" ini kolayladığını ve bitirmeye yaklaştığını kanıtlamıştır.Kendisine geçmiş olsun diyoruz.

Arkadaşlar bu arada yerinizde olsam bizim demoyu mutlaka dinlerdim; fakat değilim.
 
müzisyen müzisyene kazıkkk atar mı? bu pedallar ve amfi bence değerinden daha pahalı olarak söylenmiş. Yurtdışından ordan burdan getiriyosunuz sonra Amerikanın onun bunun malı ile Türk'e kazık atıyosunuz. PEdallar kutusunda tertemiz demişsiniz bir de...Belli ki çıkartmaya değmez kutusundan. Umarım bu fiyatlarla kimseye satmazsın.
 
Evet Saygın ya hatırladım tabi.. Ben senin sen olduğunu bilmiyodum :p

8-9 ay önce Dummy'de cumartesileri 9-12 çıkıyorduk biz, o zamanlardan idmanlıyız bu olaya. Açıkçası ben o zamanlar 12'den sonra çalmaktan daha çok seviyordum o saati. Ama yaz dönemi diye heralde, bu aralar tadı yok hiç. İşten çıkan balta balta tipler gelmiş öööle oturuyolardı :LOL:
 
RunRabbitRun demiş ki:
Bu arada askere gitmeyi düşünüyormuşsun, görüşemezsek hayırlı tezkereler ;)

askere de gitme ihtimalim var ama galiba yurtdisina gidiyorum,
Alp de sorup duruyor noldu diye, kesinlesince soylerim..


Alison kardes biz 8 aydir ne emek verdik programi aksatmadik, motivasyonu bozmadik, ama yok yani balta baltadir adamin canını sıkar sirf onları orada gormek. muzikten baska herseyle ilgili tipler var...
neyse, dummy de uzun sure calmak cok sey katti bize, umarim size de katar..
 
Kolay gelsin Alison kardeş.
Baltalar tabii ki zaman zaman canımızı sıkıyor bizim, kategorize edecek olursak en iyi balta sarhoş baltadır.
HEPİNİZE SELAM OLSUN.
 
Arkadaşlar grupla birlikte 2 kere daha sahneye çıkacam ondan sonra İstanbula dönüyorum temelli,gruptan ayrılıyorum.Zorda olsa mecburi bir ayrılık.Ağustosun başında dönecem İstanbula.Hepiniz kendinize iyi bakın.

Cumartesi 21.30-24.30 Dummy;Bilen bilir zaten.
 
Bu hafta barda çıkamıyoruz.Davulcularımız yüzünden.(iki tane davulcumuz var ve aynı zamanda da yoklar)

Canercim walla amaç biraz bozuldu benim.Popstar Xstar Ystar katılacam birine.Okul bitti nasılsa.Birde geçenlerde NR1 müziğe mail atmıştım kendi bestelerimle ilgili(elimde profesyonel kayıt yok yinede ilgilenir,yardımcı olur musunuz ? diye).Adreslerini telefonlarını falan gönderdiler.Feneryolundaymış büroları,gidip görüşmeyi düşünüyorum.
Ankarayı çok özleyeceğimi düşünüyorum.Fakat artık yeni bir sayfa açmanın zamanının da geldiğini düşünüyorum.
Bunu bizim gruptaki elemanlarada söyledim.REST çok büyük bir ihtimalle(ancak %100 değil) benim son grubum.İstanbula dönünce COVER amaçlı bir grupla kesinlikle çalışmayacağım.4,5 senedir zaten yeterince söyledim.Artık işime gücüme bakıp, bir yandan da kendi bestelerimle uğraşacam.

Ağustosun başında kesin dönüyorum.Hepinizide çok özleyecem.Kendinize çok iyi bakın.
 
nr1 bizim demo icin de aynisini yapmamis miydi..
piyasada son zamanlarda yapilmis olan kayit kalitesi ve duzenleme bakimindan en saglam demolardan birisini yollamis olmamiza ragmen cevap bile verme ihtiyacina gerek gormediler. (beste ve vokal degerlendirmeleri yoruma aciktir dogal olarak)Hatta diger sirketleri de soyleyelim,
universal muzik de aynisini yapti.. aura muzik de aynisini yapti.. haluk abi de malesef.. tabi ki biz zorla album yapacagiz demedik, sadece degerlendirin, tavsiye verin dedik.. kac aylik emegin sonucu ortaya cikan bir urun var ortada, yeterli bulmuyorlarsa sadece 'yeterli degil' diyebilirlerdi.. ama bir sebepten oturu onu bile demediler.. belki bizim de ayni anda daha cok firmaya gondermemiz lazimdi, bu kadari elimizden geldi..


http://fastream.net/rest/demo2/

adresinden 5 sarkiyi da indirebilrsiniz. Bu yaklasik 4 sene once cikarttigimiz 3 sarkilik bir demodan sonra 2. demomuzdu..

Lutfen sarkilari indirin arkadaslar, begenmeseniz de begenmedik diyebilirsiniz, sessiz kalmak hicbirsey ifade etmiyor bu tip durumlarda.. Sessiz kalarak daha yıkıcı olduklarinin farkina varmiyor cogu zaman insanlar-yapimcilar. Elestiri bile yapici bir davranistir cogu zaman.

Ben hayatta %100 diye birsey olduguna inanmiyorum, yasayan hersey degismek zorundadir cunku zaman kinetiktir. Yarin bugunden cok farkli olacaktir cogumuz icin. Ayriliklar amaclari bozmasin demis Caner, bende katiliyorum..

Bu arada bu grup asla cover amacli bir grup olmadi.. Alp sende bunu biliyorsun. Bar programi yapmamizin sebebi de belliydi, ne para ne ego ne de piyasa.. Sadece kendimizi daha genis bir kitleye tanitmak ve kendi sarkilarimizi yavas yavas da olsa duyurmak.

Uzun sure bu "eglence sektoru" isiyle ugrasmis arkadaslar bilirler, kisin hava sifirin altindayken gece saat 2 de eve elinde koca bir amfi ve gitar vs. ile yorgun argin eve gitmeye calismak, ertesi gunku işi/okulu aklina getirmemek ama yatmadan once haftaya hangi sarkilari listeye ekleyecegini dusunmek.. Ben bile inanamiyordum cogu zaman, haftaya son artik dayanamiyorum diyordum, ama 3 gun sonra bir ekstra is geliyordu ona bile kosa kosa gidiyordu-m (k) Demolar, bar, fanta yarismasi vs hepsi kendimizden birseyler vererek oldu.. Pisman miyim, asla.. Cunku birsey kaybetmedik, aksine hep birseyler kazandik..


Ben rest 'in kurucusu ve cogu bestesinin sahibi olarak 4-5 yildir tum gayretimle ugrastim, ortalama 4 veya 5 (bazen 6!) kisiyle caldigimiz halde belki 10 kisi girdi ve cikti gruba, hepsini de anlayisla karsiladik, cogu da ozveriliydi. Asla hazir lokma pesinde kosmadik hep kendimiz tirnaklarimizla kazidik. Buradaki basarili cogu grup da boyledir zannedersem. Basariyi sans degil, israrla calismak ve sabir getirir bence.. Kimi daha az, kimi daha fazla, ama hepsi bir seyler yaparlar. Bu da yeni gruplara bir tavsiye..

REST devam edecek arkadaslar, Alp istanbula gidecek, ben de muhtemelen devam edemeyecegim, yurtdisina gitme durumum var (belki de askere), ama kalanlar birseyler yapacak. Konustum hepsiyle, bir aksilik olmazsa yeni sezonda yeni bir kadro ve repertuar ile yine basliyacaklar. İyi de edecekler..


Muzik degisik bir is, ne basi var ne de sonu..

Dummy de son 1 veya 2 programimiz, buradan da duyururuz. Sevgiler..

-saygin :elsalla
 
Ben bizim gruba Cover amaçlı demedim ki!!!
Sadece gelecekte yapmayı ve yapmamayı planladığım şeylerden söz ettim.Cover parçalardan repertuar oluşturup yeni bir grupla yeniden yola çıkmak istemediğimi anlattım."Rest cover amaçlıdır" diyen bir cümle bulursan alıntı yapar yapıştırırsın.
Sonuçta bizim grupta dahil 3 tane grupla çalıştım Ankarada.Diğerleri tamamen eğlence amaçlı,cover yapan gruplardı fakat o gruplarda bile beste çalışması yaptık.Sözlerinide ben yazmıştım "Son Veda" diye bi besteydi.Sing your Song'a katılacaktık.Hiç birimizin eli o şartnameye imza atmaya gidemedi ŞARTları görünce.
Firmalara gelince onlar burdaki KALİTELİ bazı gruplar dururken YALIN'a albüm yaparlar,bizede yaşımız geçene kadar gruplarla çalıp,müzik yapıp daha sonra evlenip çoluk çocuğa karışıp faal müzik hayatımızı bırakmak kalır.
SAYGIN biraz arabesk olacak ancak"Herkes şanslı doğmuyor,çalışmakla da herşey olmuyor" Bu galiba karamsar bir yaklaşım oldu.Kafam bozuk bu aralar.Hemde çok........
 
Geri
Üst