acil yardım talebi ( anfi ex loop hakkında )

herkese merhaba.aranıza bugün katıldım.o yüzden öncelikle herkese merhaba :) şimdi konuya gelirsek; delay pedalımı anfiye girmek istedim ama şöyle bişey takıldı kafama.studyodaki anfi de 2 giriş varken ( fx giriş ve çıkış,ki bu durumda nasıl olacağını biliyorum ) benim anfide sadece önde ex loop diye bi giriş var. bu durumda bu delay pedalını hangi şekilde anfiye bağlayabilirim?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
teşekkürler cihan ama bu şekilde bağlamak değil demek istediğim.drive ve wah pedalını zaten belirttiğin gibi bağlıyorum.onun haricinde sadece delayı anfiye bağlamak istiyorum.sağol gene de.
 
%100 bilmiyorum ama %51 sanırım delay pedalını da diğerleri gibi bağlayabiliyorsun.yani extradan bir bağlantı olabiliyor mu bunu bilmiyorum.multi pedallar(prosesör olarak bilinen)ve analog pedallar genelde birlikte seri bağlanabiliyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
yoo.. haklısın. o şekilde bağlanıyor elbette. sadece drive larla birlikte çalarken kötü oluyor.o nedenle studyoodaki anfilerde dediğimm gibi bağlıyordum ( anfideki power ve pre katları arasına yani ) ama aynı şeyi evdeki yeni anfime ( ki ilk kez anfi aldım :) ) yapmak istediğimde sadece tek giriş buldum.bunu nasıl yapacağımı bilemedim
 
Geri
Üst