Giz Doremi

  • Konuyu açan rockmusic2009
  • Başlangıç tarihi
R

rockmusic2009

**






GİZ DOREMİ (Rock&Alternative)

Her nekadar yeni bir grup gibi gözüksede aslında hiç de öyle değil.Kökleri çok eskiye dayanıyor.Hatta bugün gördüğümüz , izlediğimiz bir çok gruptan daha önce başlamışlar rock müzik yapmaya.
Grup üyeleri arasında,yurt dışında popüler rock sanatçılarıyla sahne almış, usta gitaris Esat Saatci başta olmak üzere, yine kendisini küçük yaşlarda geliştirmiş olan vokalit Gizem Saatci,bas gitardaki ustalığı tartışılmaz olan Kaan Tiryakioğlu ve muzik piyasasında başarılı bir davulcu olarak tanınan Osman Gökçe bulunmakta.
Grup kurma fikri 2005'te çıktı.Ve kurulan grup Profesyonel anlamda 2009'da Nefret albümünü çıkardı.Albümde ilk klip çalışması Gizli Aşk oldu.
Albümde eserlerin sözleri Gizem Saatciye, düzenlemeri ve müziği ise Esat Saatciye ait.
Grubun ilk albümü olmasına rağmen, rock müzik severler tarafından iyi bir gelişme göstermekte ve grupbun ,her geçen gün dinleyici potansiyeli artmakta.
Kökleri 90'lı yıllara ait grubun ilk albümü Nefret albümünde Esat Saatci'nin elekro gitar resitalleri ve sunumları dikkatleri çekiyor.
Ayrıca Albüm'de Nefet'in yanısıra Körebe ve Boşver isimli eserler de dinlenebilirlik açısından iyi bir grafik izlemektedir.

http://gizdoremi.com


**
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst