manyetik modifiye yardım pls

J

jrjackal

slm arkdşlar ibanez rg370 gtarım var ıhlamur gövde gül ağacı sapa sahip.manyetiklerini değiştirmek istiyorum. tür olrarak trash, molodik death, hard rock, alternatif rock, funk rock tarzlarında sağlam performans sağlayacak manyetikler arıyorum.sizce ne almalıyım iki hamback bi single var gitarın üzerinde.üçünü de değiştirmeyi düşünüyorum.önerilerinizi bekliyorum :?
 
İlk önce şunu söylemeliyim ki Türkçeyi düzgün kullanmak bir şereftir TÜRK olarak.Yarım ingilizce yarım türkçe konuşmalar yada yazılar kadar nefret ettiğim birşey yoktur.Bir TÜRK olarak adına yakışır bir şekilde türkçenin de kullanıması taraftarıyım.Bu konuda senide uyarıyorum.Güzel Türkçemizi katletme ve güzel bir dille buradaki abilerine sorularını sor.

Gerçekten gençlerin bu halini gördükçe yazık demekten başka hiçbir şey diyemiyorum.Dilde edebiyat yapılmaya gelindiğinde yapılır ama iş icraata geldiğinde slm,pls,arkdşlar gibi saçma sapan yazılar yazılır.Yazacaksan ya hepsini inglizce yaz yada en güzel şekliyle Türkçe yaz.Sizin ferahınız için ne zorluklarla sıfırdan yaratılan bu ülkeyi size mi emanet edecekler yoksa ingiliz sevdalılarına mı?

Bu konuyada bu şekilde cevap vereni şiddetle kınıyorum.Cevap vermek isterdim gerçekten fakat arkadaşın ne demek istediğini anlayamadım,lisanı çok farklı.

Ayrıca artık moderatörlerinde bu tarz konuşmaları uyarması hatta devam etmesi halinde silmeleri gerekmektedir.Adı üstünde TÜRKROCK...Tamam rahatız, rock tutkunlarıyız fakat dil en önemli unsurdur.Eğer gerçekten bu tarz şeylerle uğraşmak istenmiyorsa bana yetki verin gerekeni ben yapacağım bu konuda...Başka hiçbir konuya karışmayacağım ve el sürmeyeceğim sadece Güzel Türkçe konusunda herşeyi üstleniyorum.
 
sheliakonur demiş ki:
Bahsettiğiniz konu hakkında çok haklısınız. Fakat benim şahsi görüşüm şu ki; siz de Türkçe yazarken biraz daha dikkat etmelisiniz. ;)
Yeterince dikkatliyim zaten.Ufak tefek klavyeden kaynaklı hatalar olabilir sadece,zaten üzerine kola dökülmüş bir klavye ile yazmak gerçekten çok oyalayıcı :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
yorumlar için sağolun ama keşke gereksiz yorum yapıp mesaj sayısı kasmasaydınız. güzel türkçe kullansan daha güzel olurdu şeklinde sitem etseniz anlardım ama bu kadar boş laf gerçekten gereksiz saçmalık.yetki istemeden önce yetki istediğin sitenin adına bak.türkrock. bu tam ingilizce yada tam türkçe mi bir araştır öğren, sonra yorum yap.tıpkı senin gibi bende hızlı yazmak için kısaltarak yazmıştım. klavyene ne dökülürse dökülsün.böyle bir şeye çıkışacaksan önce kendin yapmayacaksın arkadaş.gerektiği zamanlarda senden çok daha iyi türkçe kullanabilirim.ve türkçenin bu şekilde katledildiğini düşünürsen eğitim seviyenden şüphe ederim.türkçe demek türkçe kelimeleri kısaltmadan yazmak demek değildir. buraya bu yorumu yazmadan önce karşı durman gereken çok şey var.oyüzden gereksiz yorumlar yapma.soruma cevap verirsin yada görmezden gelir hiç girmezsin bu başlığa.gereksiz polemik yaratmak niye, sorarım. saygılar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
tempest sayfamı okunmaya değer kıldığın için sağol, peki v7 ve v8ler gitardaki sustain (sözüm ona sesin uzaması) sorununu çözmeye yardımcı olur mu?
 
aslında çok yardımcı olmaz ama mümkün olduğunca temiz ve gür ses alırsın, sustain biraz gitarda kullanılan malzeme ve işçiliğede bağlı. ancak sustain in kısa kalmasını revurb delay gibi efeklerle telafi edebilirsin basit bir prosesorun varsa. mükemmel çözümmü dersen tabiki değil ama baya iş görür :D
 
smtzdmr demiş ki:
İlk önce şunu söylemeliyim ki Türkçe'yi düzgün kullanmak bir şereftir TÜRK olarak.Yarım ingilizce yarım Türkçe konuşmalar ya da yazılar kadar nefret ettiğim birşey yoktur. Bir TÜRK olarak adına yakışır bir şekilde Türkçe'nin de kullanıması taraftarıyım. Bu konuda seni de uyarıyorum.Güzel Türkçemiz'i katletme ve güzel bir dille buradaki abilerine sorularını sor.

Gerçekten gençlerin bu halini gördükçe yazık demekten başka hiçbir şey diyemiyorum. Dilde edebiyat yapılmaya gelindiğinde yapılır ama iş icraata geldiğinde slm,pls,arkdşlar gibi saçma sapan yazılar yazılır. Yazacaksan ya hepsini İnglizce yaz ya da en güzel şekliyle Türkçe yaz. Sizin ferahınız için ne zorluklarla sıfırdan yaratılan bu ülkeyi size mi emanet edecekler yoksa İngiliz sevdalılarına mı?

Bu konuya da bu şekilde cevap vereni şiddetle kınıyorum. Cevap vermek isterdim gerçekten fakat arkadaşın ne demek istediğini anlayamadım, lisanı çok farklı.

Ayrıca artık moderatörlerin de bu tarz konuşmaları uyarması hatta devam etmesi halinde silmeleri gerekmektedir. Adı üstünde TÜRKROCK...Tamam rahatız, rock tutkunlarıyız fakat dil en önemli unsurdur.Eğer gerçekten bu tarz şeylerle uğraşmak istenmiyorsa bana yetki verin gerekeni ben yapacağım bu konuda... Başka hiçbir konuya karışmayacağım ve el sürmeyeceğim sadece Güzel Türkçe konusunda herşeyi üstleniyorum.


Hatalarından görebildiklerimi düzelttim, bu halinle neyi üstleniyorsun?

Bu arada, noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır, tüm nokta ve virgüllerden sonra boşluk bırakmadan aynen devam etmişsin.
 
anladım.biraz araştırma yaptım ve birkaç manyetik belirledim kafama göre. bunlar dimarzio evolation breed air norton air zone.bunlardan hangi ikisi benim ihtiyacımı karşılar? yada karşılar mı? bir de dimarzio ibz prestige manyetikleri kullansam nasıl olur?

tempest v7 ve v8i de araştırdım ve bana göre biraz pasif kaldıkları kanısındayım.yumuşak tonları çok tatlı istediğim gibi ama sert tonları tatmin etmedi
 
Sert tonlar istiyorsan Emg lere de bakabilirsin.single da kullandıgın için emg81-85 aktif set kullanman zor olabilir bunun yerine yüksek çıkışlı emg hz leri düşünebilirsin fiyat olarak da evo lara göre oldukça iyilerdir sertlik konusunda da hiçbi endişen olmaz.ilanımda var istersen ama sırf satış yapmak için yazmış olmak istemem msn gönder öm ile ekleyeyim ses kaydı vs. atayım anlatayım manyetikleri fikrin olsun istersen.ilanımda biraz anlattım linki:
http://www.turkrock.com/ftopic115621.html
 
teklifin için sağol dostum ama emg düşünmüyorum. şuan için air norton -air zone-tone zone-steve's speccial kombinasyonları üzerinde düşünüyorum. yardım edebilecek olan var mı acaba?
 
Seymour Duncan Zebra '59 & custom custom al :D hayatın boyunca istedigin tarzı yap bide toogle switch taktır istediginde humbuckerlar single gorevini gorecektir.
 
Geri
Üst