Neyse - Istanbul




Neyse grubu 2000 yılında çocukluk arkadaşları Aykut Akdağ (solo gitar), Deniz Ünlü (davul), Selim Kırılmaz (vokal-ritm gitar) tarafından kurulmuş, o yıldan beri Yeşilköy'deki garaj-stüdyolarında çalışmalarını düzenli olarak sürdürmüş, 2003 yılından beri de başta İstanbul-Beyoğlu olmak üzere çeşitli rock bar ve festivallerde sahne almıştır. 'Yapma Meydan' parçası ise grubun ilk single'ı olma özelliğini taşımaktadır.

Davulcu Deniz Ünlü ve Gitarist Aykut Akdağ'ın 2010 Mart'ındaki askerlik dönüşleriyle grup albüm şarkılarının kaydına devam etmeyi öngörmektedir. O zamana kadar gruba daha önce Suitcase ve Ogün Şanlısoy'dan bilinen Faruk Kavi (lead gitar), Kadir Keskin (bas gitar), Timur Kurşunoğlu (davul) üçlüsü sahnede eşlik edecektir.

www.myspace.com/neyseband
www.neyseban.com
 
Albümlerini geçen gün tesadüfen dinledim, çok sıkı bir çalışma olmuş. Özellikle "Neyin Var" ve "Hokkabaz" parçaları enfes (Hokkabaz'ın video klibi de gayet başarılı). Ayrıca albümün kayıt kalitesi bence herşeyiyle eksiksiz, genel olarak çok iyi kotarılmış. Kayıt ve miks olarak son çıkan Kurban albümünden sonra beğendiğim 2. yerli rock albümü oldu. Tebrikler.

Başlık uzun süredir güncellenmemiş, web sitesi www.neysemuzik.com.

Ayrıca sanırım Amatörler kısmından çıkarılması gerekiyor artık..
 
Bence albümün en iyi parçası hem altyapı, hem trafik, hem de söz olarak "Neyin Var" adlı şarkı. Ne acayiptir ki hiç ön plana çıkarılmamış; hatta grubun kendi sitesine bir anket koyulmuş en beğendiğiniz parça diye seçenekler arasında bu şarkı yok.. :)

Güzel müzik yapıyorlar benim çok hoşuma gitti harbiden. Aferim :)
 
Bende kendilerini bir arkadaşım vasıtası ile dinledim. Özellikle hokkabaz ve siyah şarkıları çok güzel.Ağza dolanabilme gibi yan etkileri mevcut. :)
 
Geri
Üst