Renk Körü

R

rocknkcor

mybanner4afa279ac6994.jpg


2005 yılı sonunda Kaosis adıyla kurulan grup;vokalde Serhat Bayraktar.gitarda Çağrı Gençoğlu,bass gitarda Gökçen Gazezoğlu ve bateride Fırat Bayraktar'dan oluşmaktadır.

2007 senesi başında Son adlı bestesiyle Kral Tv'de yayınlanan Konuşarock adlı programda canlı performans sergileyerek birincilik elde etti.

2008 yılı sonunda ani bir kararla Ankaraya yerleşen grup,2009 yılı başında RENK KÖRÜ adıyla yola devam kararı aldı.2008 yılı sonuna kadar Kaosis 2009 yılındada RENK KÖRÜ Adı ile onlarca festival ve yüzlerce bar programıyla hatırı sayılır bir kitle edindi.

2009 başında beste düzenlemelerine ağırlık veren Renk Körü, stüdyoda profesyonel beste kayıtlarını hızlandırdı ve nisan ayında ilk albüm çalışmalarına başladı.

Renk Körü grubu,2009 yılında albüm kayıtlarını Mars stüdyolarında tamamladı ve ''S.S. Müzik ve Yapımcılık'' firması ile anlaşarak Suat Sakarya Prodüktörlüğünde 5 parçadan oluşan ilk EP çalışmasını çıkardı. AŞK YOLU, ROL, SON, DÖNÜŞ YOK adlı parçaların ve AŞK YOLU parçasının akustik versiyonun yer aldığı albüme, Türkiye nin ileri gelen müzisyenlerinden SUAT SAKARYA, ERDEM SÖKMEN ve LEVENT ALTINDAÐ renk kattı...

www.myspace.com/renkkoru
 
Geri
Üst