Türkiye'deki Gitar Ustaları & Luthierler

arkadaşlar 80 model fender gitarımın fretlerini değiştirticem.

sadece ankara ya gönderebilirim. burda en iyi kenan usta diyolar. doğrumudur?? yoksa ankarada daha iyi bi usta varmıdır????

bide bu fender strat gitarıma ne tür fret taktırabilirim. benim için legato,taping önemli,,,,,bunun için hum.dışında fretlerinde jumbo olması gerektiğini duymuştum. ne taktırabilirim jumbo mu????? modeli falan varsa yazabilirmisiniz (6000 gibi yazılar görmüştüm)???? bide ortalama fiyat yazarsanız çok sevinirim
 
silent_guitar demiş ki:
Sevgili psiXaos, sap, entonasyo ve köprü ayarlarını yaptırıp, manyetik yüksekliklerine baktırırsan yeterli olur herhalde. Bir de cila yaptırırsan, görsel olarak da güzel olur. ;)

Sevgiler...

Çok sağol silent_gitar ben de bu listeyi düşünüyordum. O halde yarın götürüyorum gitarı.

_KehaneTEmre_ demiş ki:
Ankara , Evrensel Müzik Kenan Usta , Turtes Pasajı :)
Birde bu adamın klavyeyi yaladıgı hakkında söylentiler var.Ben neyle temizledim ne yaptıysam o adam kadar parlatamadım arkadaş...

:LOL:
 
Sevgili Death-Lead, sadece Kenan Usta'nın adının geçmesinin sebebi onun sadece ve sadece gitar bakım ve onarımı yapmasıdır. Aslında onun yaptığı işleri yapan daha birçok müzikevi var ancak bu işleri yapan kişiler sadece bakım, onarım, vs. işlerle değil, satış, tanıtım gibi işlerle de uğraşıyor. Yani Kenan Usta sadece bakım-onarım üstüne odaklanmış olduğundan tercih ediliyor, ama müşterisi çok olduğundan verdiği işin yapılması uzun sürebiliyor, fakat sonuç çok iyi oluyor her zaman.

Sevgiler...
 
washburn dimebag signature gitarım var. pek dandik kendisi ama emg 81 85 takacağım hayırlısıyla belki adam olur biraz dileğiyle. biraz da sap ayarı bozuk galiba. fretlerin de düzelmesi, değişmesi gerekiyor.kendim takabilir miyim bilmiyorum. takamam herhalde. neyse tüm bu işlerin halledileceği bir yer var mı? ve bana kaça patlar? istanbulda. biraz bilgi verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler
 
Güzelim Jackson'ım Kenan ustaya teslim edilmiştir. Adamın başmarmağı kocaman sargılıydı, bir kaza geçirmiş sanırım, tamirat almıyormuş o yüzden. Ve acele işi olan varsa şimdiden söyleyeyim en az bir 15-20 gün önce yeni gelenlere başlayamayacağını söyledi. Ben 1 ay beklemeyi göze alarak bıraktım aleti. Altuğ'a da teşekkürler ilgilendiği için...
 
Normalde 1 ila 2 gün içerisinde yapıyor Kenan Usta. En kötü ihtimal bir haftaya teslim, o da başı çok kalabalıksa. Ama sanırım ciddi bir durum var parmağıyla ilgili. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz kendisine... :)

Sevgilerle...
 
Ben onu bunu bilmem ama Rıfat usta gibisi yok hem işinde çok başarılı hemde öyle pahalı falan değil iyi işler her zaman pahalı olur bu herşeyde öyle değilmidir.

ben size onun tel'ini vereyim gidin görün bakalım
0212.243.20.78

[email protected]
 
arkadaslar birde fatih var itü enstuman yapımda okuyo Ekrem özkarpat ın yanındada baya calıstı bende gitarımı ona goturdum işciligi cok temiz fiyatlarıda ögrenciye uygun yok ööle dolarlar falan cizilir gitarın falan yeri temiz sohbeti seviyeli işçiligi bilgisi bayaa iyi telefonu 0212 2453931 bi studyonun ustunde yeni atolyesi studyo adını veremem reklam olur.
 
ya yüksel usta(yanılmıyorsam sizin dediğiniz senkop'u geçtikten sonra sağa döndüğümüzde kahvenin yanındaki işhanın giriş katındaki usta olmakta) benim floyd rose gitarın klavyesindeki 3 kilitten ortadakini yalama etmiş...ne ile açmayı denediysem olmadı, alyan sökmüyor, pense boşa dönüyor bi çıkaramadım...diğer iki kilidi söküp telleri ortadaki 3 ve 4. tellere göre akor yapıyorum, ama o da ne kadar idare eder bilemiyecem...öncelikle bunu çözmek için bir öneriniz var mı? ikinci olarak da bu ekrem usta istanbulda mı, o kadar sayfayı okudum ancak bütün isimler birbirine karıştı...eğer istanbuldaysa tam yerini yazabilirseniz çok iyi olacak, çevresindeki işyerleri vs. şimdiden teşekkürler, müzikle kalın.
 
ekrem usta istanbulda.. tünelin (taşımaca olanın :p ) karşı tarafında çay bahçesi tadında bi yerler var giriyorsun o sokağa zaten sola dönmek zorunda kalıyorsun. sağ taraftaki binalara baka baka giderken ekrem özkarpat tabelasını görüyosun kata çıkıyorsun kapıyı çalıyorsun :) çıkaramazsan gir bir dükkana tarif ederler ;)
 
KaRaBaSH demiş ki:
ekrem usta istanbulda.. tünelin (taşımaca olanın :p ) karşı tarafında çay bahçesi tadında bi yerler var giriyorsun o sokağa zaten sola dönmek zorunda kalıyorsun. sağ taraftaki binalara baka baka giderken ekrem özkarpat tabelasını görüyosun kata çıkıyorsun kapıyı çalıyorsun :) çıkaramazsan gir bir dükkana tarif ederler ;)

tamam dostum dediğin yeri çok iyi anladım, bir deneyelim bakalım, yorumlarımı buraya aktarırım :D
 
Geri
Üst