Gitar prosesör yardımı ( Line6 Floor Pod yorumları )

Merhabalar
Line 6 Floor pod almayı düşünüyorum...
Yamaha elimde yamaha pacifica 112j elektro gitar ve 30 watt Atrics marka kalitesiz bir amfim var ( ben memnunum o ayrı ).
8-9 ay önce gitara başladım ve 2 ay önce elektro gitarı aldım , anlıyacağınız elektroda yeniyim.
Rock ve türevlerinde çalıyorum.
Genelde ev ortamında ve stüdyoda kullanıcam.Aşırı bir konser programım yok fakat sene sonunda olucak bazı konserlerde de kullanıcağım.
Eğer daha önce kullanan varsa,fiyat-performans gerçekten iyimi ?
Farkettiğim kadarıyla dezavantajları;az amfi ve kabin modellemesi ve az efekte sahip olması.
Dinlediğim kadarı ile performansından tatmin olmuş durumdayım.
160 lira verip de Line 6 pod plus almak yerine bunu almayı düşünüyorum ( her ne kadar plus almak daha mantıklı olsa da ) Çünkü daha yeni biri olduğum için parayı çarçur etmek istemiyorum.Ayriyetten 2.elini de araştırmayı düşünüyorum , digitallerde pek 2.el güvenilmez fakat 100 lira civarı bir fark için 2. el araştırmamı önerirmisiniz ?
Başka önerileriniz varsa:
Hey bence analog setup kur ... Hey bence digitechlere bak ... diyenleriniz varsa yorumlara ve yardımlarınıza da açığım...

Saygılar.
 
Pedalı bilmiyorum, fakat 2. el olayı için bir şeyler söyleyebilirim. Biraz kumar oynamak iyidir bu konularda, gitar ve ekipmanı konusunda kesinlikle 2. el almayı tavsiye ederim. Neden ? İleride satmak istediğinde o 100 liralık fark batar adama, 1000 liraya aldığın şeyi 600-700 liraya satarsın ve kötü hissedersin. Fakat sıfır fiyatı 1000 lira olan şeyi 700 liraya alıp, daha sonra yine 700 liraya sattığında bu batmaz. Ha bozuk olur, güvenemem korkusu tabii ki olacaktır fakat dediğim gibi kumar oynamak zorundasın bu konuda biraz. Öyle aşırı güvensizlik te pek iyi değildir. Gitar ve ekipmanında her zaman için 2. el öneriyorum. Hevesini almış, başka şeyler denemek isteyen birinden satın alırsın. Hem o yeni ekipman deneme fırsatı bulur, hem de sen daha ucuza hevesini almış olursun. Kolay gelsin, müzik hayatında başarılar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Yorumun için teşekkür ediyorum.Zaten biraz da o yüzden öncelikli 2.el düşünüyorum.
Biraz araştırırken yurtdışı fiyatlarına baktım.Yurtdışı fiyatlarının ülkemize yansıma şeklini baz alırsak Floor Pod daha uygun gözüktü.Fakat boss me-20 ye baktım ve onun da yurtdışı fiyatını Floor pod'a göre %30 daha pahalı olduğunu ve ülkemizdeki fiyatlara bakarsak boss-me20'nin Line6 ya göre daha hesaplı olduğunu gördüm...
Yurtdışı fiyatlarından yola çıkmak mantıklı geliyor bana.
Boss me-20 hakkındaki görüşlerinizi belirtebilirmisiniz.Sanırım ona yönelicem.Boss me-20 nin piyasasının iyi olduğundan dolayı 2.el fiyatları düşük Floor Pod'a göre , ki ben de 2.el düşünüyordum.
Boss me-20 nasıldır , ilk başta yazdığım statülere uyarmı ?
Ayriyetten amfi ve kabin modellemeleri yok,pek anlamam bu sıkıntıya vs. yol açarmı ?Biri açıklarsa sevinirim.
 
Geri
Üst