Sonisphere 2010 Turkey

Şimdi Metallica yine tek başına gelmeyecek, ‘big four’ halinde gelecekler, Slayer, Megadeth, Anthrax da çalacak. Thrash’in en büyükleri Avrupa’da dört festivalde sahne alacaklar, bir tanesi burası. Ayrıca dünyada ilk defa oluyor bu. Onların yanında Rammstein da var. Sonicsphere festivallerinin bir parçası olacak bu etkinlik. Gezici bir festival bu, aynı hafta sonunda gruplar çeşitli festival ayaklarında gidip gelecek. 25-27 Haziran tarihleri arasında bir stadyumda düzenlenecek festival. Prodüksiyon çok büyük, Avrupa’daki en büyük sahnelerden biri gelecek, geçen Metallica konserindekinin bir boy büyüğü.
 
afiş eğer öyle birşey olacaksa tam anlamıyla dizayn yaratıcılık ve birçok yön adına fiyasko..Megadeth in adını Metallica nın 10'da 1i yazmışlar "gavga var" sahnede :D ama sırf o "gavga" yı izlemek için bile 300lira denilen bileti almam,tek gün için 100 lira vermem busefer tadı damağımda kalır borca girmek zorunda kalırım :D Türk insanı fakir insan deyip insancıl bi fiyat olursa ne iyi olur =) ne tokatçıyı ne megaölümü ne metikayı ne cennetcehennemi kaçırmak istemem bu baglamda...beklesinler okul bitsin maaşları alalım öyle gelsinler ya da :D Bu en kesin çözüm =)
 
kucuk cıftlık bu kadar buyuk ısım ıcın kucuk kalır keske parkorman fln olabılse ama devlet babamız sayesınde ımkansız barı kilyos solar beach fln olsaydı hem denız kum gunes hem de konser tadından yenmezdı bılet fıyatları nın 350 lıra cıvarı olacagını duydum umarım dogru duymamısımdır :) hos deger mı bu fıyata -tabı kı deger de sonucta cogunu ögrencı kesımın olusturacagı dusunulurse bu festıvalın en azından duydugum fıyatın yarısı olsa bari bılet fıyatları
 
Soni-tk-wkd-black.jpg
 
Bilet fiyatları:

Tek Günlük

Sahne Önü 250 TL
Saha İçi 105 TL
VIP 200 TL
1.Kategori 150 TL
3.Kategori 95 TL
4.Kategori 65 TL

Kombine

Sahne Önü 400 TL
Saha İçi 160 TL
VIP 300 TL
1.Kategori 200 TL
2.Kategori 150 TL
3.Kategori 140 TL
4.Kategori 110 TL

"Biletler 5 Mart günü satışa çıkacak, kapitalist biletix'ten biletleri satın alabilirsiniz" diyorlar (tabii kapitalist kısmı hariç). :)

Edit-büdüt: Manga ne alaka! İnsan şuraya bir Malt falan yazar. Manga'nın oraya çıktığında göreceği tek şey -yaklaşık- 30-40.000 adet orta parmak.
 
Geçtiğimiz yıl Hollanda, Almanya, İspanya, İsveç, Finlandiya ve İngiltere’de gerçekleşen, bu sene toplamda 11 ülkede gerçekleşecek olan ve dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Sonisphere Festival bu sene Purple Concerts organizasyonu ile İstanbul’da da gerçekleşiyor. SONISPHERE FESTIVAL’ İN TÜRKİYE AYAÐI 25 /26 /27 HAZİRAN 2010′DA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞİYOR !

METALLICA
RAMMSTEIN
HEAVEN & HELL
MANOWAR
SLAYER
MEGADETH
ANTHRAX
ALICE IN CHAINS
STONE SOUR
MASTODON
VOLBEAT
HAYKO CEPKİN
maNga
FOMA


Geçtiğimiz yıl Hollanda, Almanya, İspanya, İsveç, Finlandiya ve İngiltere’de gerçekleşen, bu sene toplamda 11 ülkede gerçekleşecek olan ve dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Sonisphere Festival bu sene Purple Concerts organizasyonu ile İstanbul’da da gerçekleşiyor.

6 büyük festivalde toplam 300.000′den fazla müzikseveri buluşturan Sonisphere’in Türkiye ayağı 25 – 26 – 27 Haziran 2010 tarihlerinde İstanbul’da İnönü Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Özellikle heavy metal ve rock müzikseverler için oldukça tatmin edici bir sanatçı kadrosuna sahip olan gezici festivalde Metallica, Rammstein, Megadeth, Slayer, Antrax, Heaven & Hell ve Manowar gibi devler aynı sahneyi ilk kez paylaşacaklar.

1980′li yıllarda underground piyasalardan çıkarak, milyonlarca kopya albüm satmayı başaran kitleleri peşlerinden sürükleyen, ana ligde yarışan gruplar arasına girebilen bu metal müzik devleri bugüne dek aynı sahneyi paylaşmamıştı.

3 gün boyunca rock ve metal müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatacak olan festivale daha grupların ekleneceği bildirildi.

Sonisphere Biletleri Satisa Çikiyor!

25 26 27 Haziran 2010 tarihlerinde İnönü Stadı’nda gerçekleşecek Sonisphere Festival’in biletleri 5 Mart 2010 tarihinde Biletix’ten satışa çıkacaktır, biletler tükenmeden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tek Günlük

Sahne Önü 250 TL
Saha İçi 105 TL
VIP 200 TL
1.Kategori 150 TL
2.Kategori 120 TL
3.Kategori 95 TL
4.Kategori 65 TL
Kombine

Sahne Önü 400 TL
Saha İçi 160 TL
VIP 300 TL
1.Kategori 200 TL
2.Kategori 150 TL
3.Kategori 140 TL
4.Kategori 110 TL
 
Geri
Üst