Sonisphere 2010 Turkey

halilpazarlama demiş ki:
LunarStorm8 demiş ki:
Metallica bu sefer kaç parça çalar? Festivalde fazla kalmayacakları için bilet almakta tereddütteyim.
sadece metallica için gideceksen gereksiz olur festival bu adı üstünde.

2008 de ki konseri kaçırmıştım.Fest olsada görmek istiyorum bu adamları.Gidebilirsem ilk metallica konserim olacak.[/quote]

panik_431 demiş ki:
LunarStorm8 demiş ki:
Metallica bu sefer kaç parça çalar? Festivalde fazla kalmayacakları için bilet almakta tereddütteyim.

Headliner oldukları için daha fazla kalacaklardır sahnede bence. 16-17 tane çalarlar sanırım.

İyiymiş o zaman ben daha az sanıyordum .)
 
Aynı şekilde benden de öyle.. Sonisphere Festivali'ne 2 Adet Saha İçi Kombine bilet aranmaktadır..Bileti alıp da gidemeyecek olanların veya satmak isteyenlerin insanlık namına bana ulaşmasını bir borç bilirim:)

Msn : [email protected]
 
Ben o bileti 300 TL'ye alacağıma, üstüne biraz daha koyar tek günlüklerden alırım. Adamlar sahne önü kombineyi 1000'tl'ye satıyor. Nasıl vicdanları el veriyor, anlamıyorum? Zehir zıkkım olsun.

Edit:

Biletler hakkında yeni haberler var:

1- Günlük biletler satışa çıkacak mı?
Günlük biletler 28 Nisan 2010 Tarihinde satışa çıkacak.

2- Kombine biletler tekrar satışa çıkacak mı?
Salı günü basın açıklamasını yapacağımız sponsor bankanın kart sahiplerine "çok kısıtlı" olmak üzere kombine bilet...ler satışa çıkacaktır. Kısıtlı sayıda olacağı için bir iki günde biteceğini düşünebilirsiniz

3- Program ne zaman açıklanacak?
Festival programı Salı günü, tek günlük biletler satışa çıkmadan bir gün önce açıklanacak.

4- Yeni gruplar açıklanacak mı?
Evet, hala yeni gruplar arayışındayız, Salı günü bir ya da iki adet yeni grup daha açıklıyor olacağız.

DVK'da gördüm, kopyaladım.
 
2375.jpg


Hayko Cepkin'e 1 saat verip; Anthrax'a 30, Megadeth'e 45 dk. veren ziyniyete yazıklar olsun!
 
Ya şimdi ben pazara alsam TBC'lerden biri kesin eski hard rock gruplarından biri çıkacak, bu sefer ona da alacam, fazla masraf olacak. Ben şu sınırlı kombineleri bekliyorum. Olmazsa tek gün alacağım mecburen.
 
Ekşi sözlükte duygularıma tercuman olan en iyi entry:

sahne önü , vip , zart kategori , zurt kombine gibi paraya dayalı izleyici profili oluşturmuş festival. metalciliğin özüne aykırıdır bu sistem. ölümüne slayer fanısındır ama paran olmadığı için cücük gibi izlersin konseri. el oğlu 200 liralık deri converse üstüne çeker metallica tişörtünü , yemeğini yemiştir öğle arasında mc domaltta , ıpodunda slayerdan sonra pitbull dinler ama konseri en önde izler. konser dediğin emek ister. geleceksen 1-2 gün önceden kapıya yatacaksın , güvenlik itecek polis bağıracak gerekirse yerde oturan sevgili çiftlerin üstüne basıp koşacaksın sahneye. kapı önünde dostluklar kurulacak biralar içilecek.gün boyu tavuk döner yemekten kabız olacaksın. hakeden koşacak sahneye. yıllardır fucking system fucking money diye bağıran gruplar kaymaklı sahne önü vip tabakaya bakıp nasılda headbang yapacaklar.kalmadı tad tuz sıkkınım sözlük , paran kadar konuş dediğini duyar gibiyim.

Kendisine saygılarımı iletiyorum. :D
 
Kenara köşeye para biriktirmek lazım.Ben hepsini bilete yatırdım.Şimdi konser zamanı ihtiyaçları için yavaştan biriktirmeye başladım. :)
 
arkadaşlar, çok üzücü haber: festivalin son günü sahne alacak gruplar arasından 'HEAVEN AND HELL' GRUBU, ulu insan DİO nun sağlık sorunları nedenıyle listeden çıkmış bulunmakta, HEAVEN AND HELL yaz turnesını olduğu gibi iptal etmiş, bilindiği üzre DİO mide kanseri

sırf bu grup için tek günlük sahne önü bileti almiştim, hayallerim yıkıldı...
 
Grubun başlığında haberi vermiştim zaten. Sadece senin değil, bir çok kişinin hayalleri yıkıldı maalesef. :( Aslında diğer grup elemanları Tony Martin'i alıp gelebilirler diye düşünüyorum. :)
 
Geri
Üst