Breaking Bad

E2 de salı geceleri yayınlanan çok sağlam bir dizi. Özeti kanser hastası olan kimya öğretmeni Walt,eski öğrencisiyle birlikte piyasada ki en iyi malı yapıp para kazanmaya başlar. Özeti bu ama bu kadar basit değil kesinlikle.
Başrolünde "Malcolm in the middle" da ailenin babası olarak tanıdığımız Bryan Carston var. Son iki Emmy ödüllerinde "en iyi erkek oyuncu ödülü" nü üstüste iki kez kazanan ilk oyuncu.

Stephen King'te tv de ki en iyi senaryo olduğunu söylemiş dizi için.
 
son yıllarda çıkan en iyi dizi Breaking Bad.Bryan Carston gibi mükemmel bir oyuncu ve iyi senaryo birleşince bu mükemmel dizi ortaya çıkıyor.3.sezon mart ayında ekranlarda olacakmış.
 
Pek bilinmeyen, tanınmayan güzel dizi. Senaryo ve kurguda beğenimi çekmiş koparmıştır:) İlk sezon 7 bölümdü ve bir solukta(dizileri tv'de değilde indirip izlediğimden hepsi elimin altındaydı) tüketmiştim. Ve B.Carston oyunculuğuna gelince aldığı ödülü gerçekten hakediyor yahu. 2. sezon(13 bölümdür-izlemeyene bilgi olsun:))u aynı şekilde izlemesemde kısa sürede o da kendini akıcı biçimde izlettirmişti.
Yayınlanan son bölüm ilnino'nun belirttiği gibi çarpıcı bitti. Yeni sezonu merakla beklemekteyiz..
 
Çok şaşırtıcı bir başlangıç sahnesiyle muhteşem bir giriş yaparak yine NOLUYO YA HAYIRDIR dememize yol açmıştır 3.sezon :twisted: Neler olucak bu sezon çok büyük merak içersindeyim :!: :!:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Brian Carston üstüste 3.kez en iyi oyuncu ödülünü aldı.Öbür çocuk ise yardımcı oyuncu ödülünü aldı. Dolu dizgin yani...
 
Takipçisiyiz. Uzun zamandır seyrettiğim en kaliteli ve orjinal dizi. 3. sezon finali uçurmuştu, 4. sezon da harika başladı. Hank karakterine hastayım bu arada, çok cool herif yav :) Olayları çözecek gibi duruyor.. Bu sezon biraz Pinkman üzerinde durmuşlar hoşuma gitti, eleman çok iyi aktör, kendini gösterme fırsatı bulmuş biraz..
 
Daha izlemedim ama ne zaman diziyle ilgili bir fotoğrafa filan baksam ben bu adamı bir yerden tanıyorum diyordum... Meğer başroldeki adam, Seinfeld'deki dişçi Tim Whatley'i oynayan kişiymiş. Sebepsizce mutlu oldum. I'm just a sadist, with newer magazines...
 
Ve malcolm in the middle da malcolm'un çılgın babası. Ama burda herif çok ciddi.conana çıktığında ise dişçi ile malcomun babası arası matrak bir herif. :D
 
11.bölümde spontane gelişen çok küçük bir ayrıntı bölüme hatta dizinin akışına damga vuracak.Yok böyle dizi.Okullarda ders olmalı senaryosu-yönetiliş tarzı...
 
4. sezon finali Gus'un Terminatör sahnesi hariç harikaydı (bu arada söz konusu sahne bir çizgi romandan çalıntı) ..

Dizi 5 ve 6. sezonlar için uzatılmış ancak 6. sezonda diziyi bitiriyorlar. 16 bölümü 8+8 ikiye bölmüşler..
 
Gus patlamadan çıktığı sahnede hadi lan ordan dedim... sonrasında adamı görünce sevindirik oldum diyebilirim...son sahnedeki çiçeği görünce walt a acaip küfür ettim bunun haricinde harika bi finaldi ayrıca gus is gone.. walt is won.
 
berbat bir dizi...:sick:
güya bilim ödülü almış...deha öğretmen...uyuşturucu üreticisi oluyor...
biraz gerçekçi düşününce...pislik herifin teki...
 
hocam o şekilde düşünürsek hangi dizi yada film mantık çerçevesinde ? güzel senaryosu var sevdiğim diziler arasında geliyor.
 

Benzer konular

Geri
Üst