Breaking Bad

Vallaha mı? IMDB fotoğraflarında çok sağlıklı görünüyordu da o yüzden rol yapıyor zannediyordum ya lan. Çemçük ağzın da rol gereği olduğunu düşünerek yaptıydım o yorumu.
 
Tabi ki, hamdolsun engelli insanlarla dalga geçecek kadar özürlü değiliz. Tekerlekli sandalyedeki adama tazyikli su sıkanlar utansın.

Nasıl ince çalışmışlar karakterleri yazarken. Walter Light Selami'den 5. sezon itibariyle has orospu çocuğuna dönüştü. Adam yılların verdiği ezilmişlikle kanunun sistemin dışına çıkıp yeraltına indiği an canavara dönüştü. Adım adım psikopata dönüşmesini izledik, ben hala izliyorum. Bu yeni halinin belki tek güzel yanı Skyler'ı bile sindirmiş olması. O kontrol manyağı cazgır kadını korkudan titrer hale getirdi herif. Sarılıp "i forgive you" demesi neydi la öyle abooov. Skyler'dan kontrolü o dakika aldı işte. Marie de bence çok süper karakter lan :D Bir boktan haberi yok, öyle hıyar gibi dolanıyor ortalıkta. Arada sırada hırsızlık falan yapıyor ahah. Bir mor takıntısı var ama çözemedim, kimbilir ne düşünerek yazdılar onu da. Ne var acaba altında?
 
5x9

yüzümde sırıtışla tek nefeste izledim. ayrıca saul goodman ın spin off u çekilir umarım.

bölümün yıldızı hank ti bence. çok iyi oynamış.jesse nin bunalımlarından da gına geldi artık. walter ın kanserine üzüldüm lan.
 
scrabble oynarken arkadaş da emçük diye uydurmuştu bir diğer arkadaşta o emçük değil çemçük dedi: d, bu bir işaret olmalı, üstüne kafa yorayım, her yerde karşıma çıkıyor :d
 
tumblr_mrevzb7mdB1rxqhf7o1_500.jpg
 
geçen conan da da bahsettiler. yeni bölümlerin başlaması bütün dünya da heyecan dalgası yarattı.milyonları ekrana kilitledi. böyle bir fenomen her halde en son 30-40 sene önce dallas ta "ceyarı kim vurdu?" bölümlerinde, kaçak ta doktor kimbılın maceralarında falan olmuştur. tamam game of.. ta çok izleniyor, lost ta ilk zamanlarda çok konuşulmuştu, sons of anarchy,the sopranos,the wire da bunun kadar iyi dizi denebilir belki ama breaking bad gibisi görülmedi.
 
5x10

baldız skyler dan beter amk. nasıl bir aileye damat düştün walter hocam? jesse de belize tatilini hakediyor bunalımlarıyla.hank'e ötmesinde piç.
 
5x10

IMDB resimlerine baktığımızda çölde sırt sırta Jesse ve Hank'i görüyoruz. Walter ötecek gibi değil, büyük ihtimalle iş Jesse'nin gammazıyla çözülecek. Bu arada bu bölüm su gibi aktı gitti, bittiğini anlayamadım Hank odaya girince.
 
Geri
Üst