İST:Yurtdışından Ürün Getirtme Üzerine Kapsamlı E-Kitap

Başlık "Alım-Satım" bölümünde kilitlenmiş ve moderatörle aramızda geçen diyalog üzerine, aynı başlığın bu bölümde açılmasında bir sakınca olmadığı Hellhound tarafından belirtilmiştir.
___________________


Arkadaşlar,

Uzun süredir bu konuda ciddi ve kapsamlı bir e-kitap, hatta video anlatımlı bir interaktif eğitim CDsi hazırlamayı düşünüyoruz. Ancak, herşeyden önce sizin bu konudaki taleplerinizi ve konuyla alakanızı bilmemiz gerekiyor.

Takdir edersiniz ki, yaklaşık 3 yıllık ciddi bir birikim sonucunda bu işi yarı-ticari olarak gerçekleştirdik. Konuya vakıf olan arkadaşlarımız biliyorlar ki bu iş, çoğu kişinin sandığı gibi basit bir alışveriş değil, bir çok püf noktası olan ayrıntılı bir Uluslararası Alışveriş Metodu'dur. Dolayısıyla böyle bir eğitim materyali hazırlamamız oldukça zaman ve emek gerektirmektedir. İster istemez bu emeğin karşılığını da maddi bazda almak istememize hak vereceğinizi umut ediyoruz.

Daha da gerçekçi bir biçimde ifade etmek gerekirse; sunulacak bu materyalin fiyatı maalesef ucuz ol(a)mayacaktır. Tahminen, e-kitap olursa 150TL (100$ karşılığı), interaktif eğitim materyali olursa da 250TL gibi bir rakamla satışa sunulacaktır.

Biliyoruz ki bu fiyat size oldukça astronomik geliyor. Fakat bu materyalle öğrendiklerinizi tatbik ettiğinizde elde edeceğiniz maddi kazanç (ticaretini yapmasanız bile bir çok ürünü Türkiye'den daha ucuza alabileceksiniz), emin olun ödeyeceğiniz her kuruşu helal edebileceğiniz kadar kayda değer olacaktır.


BAŞLICA AVANTAJLAR

- Yurtdışından sorunsuz alışveriş imkanı,
- Çoğu ürünü gümrüksüz ve tamamen yasal yollardan getirtebilme,
- Uzun süre kargo beklemeden, DHL Express kalitesiyle sipariş verebilme,
- PayPal güvencesiyle dolandırılma riskini %99.9 ortadan kaldırabilme,
- Hiç bir aracıya satın alınan ürün için komisyon ödememe,


ve daha sayamayacağımız bir çok avantaj...





Konuyla ilgili tüm fikirlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.


Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
 
Geri
Üst