kafaya takılan mikrofon tavsiye edebilir misiniz?

selam arkadaşlar.ben hem şarkı söyleyip hemde bazı enstrumanlar çalmaya çalışıyorum :) elimden geldiğince.önceleri sennheizer'ın kafa tipi olan modelinden denedim ama pek memnun olmadım daha çok konuşma yapmak için uygun gibi geldi yada ben beceremedim.sormak istediğim hem kafa tipi hemde el tipi olan kaliteli mikrofon kitleri önerilerinizi rica ediyorum...
 
Butcen nedir bilmiyorum ama 200 dolara Rode NT 1A alabilirsin. Bu forumda bu mikrofonla ilgili epey yazdik daha once, istersen bir arama yap. Kesinlikle tavsiye ederim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
arkadaşlar galiba sorumu iyi soramamışım özür dilerim,ben kayıt için değil sahnede kullanmak için hem kafa tipi hemde el tipi yani ikisi bir arada olan telsiz mikrofon kitlerinden bahsediyorum...
 
Eğer telsiz tipi arıyorsan bildiğim Gemini UX1620MH var, iki kanal alıcı ünitesi, bir el telsiz mikrofonu ve bir de kafa tipi lavalier mikrofon. Fiyatı 170 sterlin civarında, http://www.studiospares.com 'da mevcut.

Onun dışında AKG C477'ye bak. Studiospares web sitesinde muhtelif olanları var.
 
sevgili allbay kafaya takılan mikrofon demişsin de:) aşağıdakinin fiyatına baksana.....

Artikelnummer: 22520
Bezeichnung: SPL ATMOS 5.1
Zusatz: Surround Mikrofonierungssytem
Preis CHF: 40'900.00
Preis EUR: 26'217.95

bu bir isviçre sitesinde tesadüfen görüp kafama takılan bir mikrofondur fiyatı gören herkes bana hak verecektir sanırım gel de kafaya takma :)))

merak edenler için sitenin adresi http://www.target-music.ch/shop.html
 
Geri
Üst