12. İstanbul Rock Festivali - Demo gönderimleri başladı -

  • Konuyu açan judaspriestfan
  • Başlangıç tarihi
J

judaspriestfan

demoafis2.jpg



İTÜ Rock Kulübünün 12 - 16 Nisan tarihlerinde bu sene 12.sini düzenlediği
İstanbul Rock Festivali'nde sahne almak isteyen gruplar için başvurular başlamıştır. Başvurular için grup bilgilerinizle birlikte demonuzu en son 1 Mart 2010 tarihine kadar İTÜ Rock Kulübüne ulaştırmanız gerekmektedir. Demo Gönderen gruplar arasından seçici kurulunun seçeceği gruplar sahne almaya hak kazanacaktır.

Sahne almak isteyen gruplar için koşullar şu şekildedir:

- Demoların en geç 1 Mart 2010 tarihine kadar elimize ulaşmış olması gerekmektedir. Kayıtların gönderilebileceği posta adresi aşağıda belirtilmiştir. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar dileriz.

- Kayıtlarla birlikte grup elemanlarının ad soyadları, grup hakkında kısa özgeçmiş ve gruba ulaşabileceğimiz bir adet e-posta adresi ve telefon numarası gerekmektedir. Bu bilgileri eksik olan demolar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.



- Seçici kurul kendi içinde önceden kararlaştırılmış kriterleri olan katılımcılar gibi amatör ruh ve profesyonel yaklaşıma sahip kişilerden oluşmaktadır.

- Beste grupları kesinlikle tercihimizdir.

- Kanal kayıt teknolojisinin yanıltıcılığı dolayısıyla herhangi bir hataya sebebiyet vermemek için hücum kayıtlar seçmelerde öncelikli olacaktır.

- Önemli olan jazz, punk ya da thrash yapılması değil, yapılan müziğin kaliteli olmasıdır. Tarzı yüzünden hiçbir grup sıkıntı çekmemeli, başvurmaktan kaçınmamalıdır.

- Kayıtları bize ulaşan gruplar, kargoda yaşanan aksaklıklara önlem amacı ile bizden e-posta yoluyla kayıtlarının teslim alındığına dair haber alacaklardır. Bu nedenle kendisine e-posta göndermediğimiz grupların kayıtlarını tekrar göndermeleri önemle rica olunur.

- Gönderilen Demo CD’leri, grup seçilse de seçilmese de iade edilmeyecektir.

- Festival 12-16 Nisan 2010 tarihlerinde gerçekleşecek, konser performansları 12-16 Nisan 2010 ’da açıkhavada yapılacaktır.

Sorularınız için [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

Demolarınızı göndereceğiniz adres:
İTÜ Ayazağa Kampüsü, Kültür ve Sanat Birliği Binası, Rock Kulübü, 34469, Sarıyer/İSTANBUL

Festival resmi sitesi: http://www.istanbulrockfestivali.com/
 
Geri
Üst