M-Audio Fast Track Pro Kurulum Sorunu

'Müzik Teknolojileri & Kayıt Forumu' forumunda andilyans tarafından 10 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

  1. Merhabalar, ürünü mydukkan sitesinden 1 gün önce aldım fakat kurulum sırasında şöyle bir sorunla karşılaştım... Cihazın kurulumunu yaptıktan sonra usb ile pc ye bağlayıp çalıştırdım pc cihazı algıladı ve dosyaları kopyalamaya başladı fakat en sonunda "TBIA" veri geçersiz hatası verdi... Sistemim xp SP2, Kart normal ses çıkışını sağlıyor fakat windows ses ayarlarında input olarak yarı saydam şekilde görünüyor yani ayarlarına giremiyorum, böyle olunca sisteme tam kurulum sağlayamadığını düşündüm, bunun ardından programı sildim ve xp sp3 ü yükledim tekrar denedim yine aynı sorunu verdi... Bunların dışında cihazı farklı usb girişlerinden, güncel sürücülerinide tek tek takıp çıkardım kurdum, oda yetmedi başka bir bilgisayarda kurmayı denedim yine aynı hatayı verdi... Aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştirmelerini yapmayı denedim hata düzelmedi...

    Cihazın bozuk olma olasılığını düşünüyorum sıfır kutudan çıktı ayrıca output özelliği gayet güzel çalışıyor, gece gündüz bununla uğraştım cihaz geldiğinden bu zamana...

    Bilgisi olan varsa ve paylaşmak isterse çok memnun kalırım, iyi günler...
     
  2. Sorunu çözdüm arkadaşlar, Xp yazılımınızı yenileyin ve çin malı vmicron webcam kameranız varsa atın çöpe, yolları kesişiyor malesef :S
     
  3. Hocam, bende M-audio Fast Track 2 aldım bugün sıfır kutusunda, senin gibi bir problem yaşıyorum ama biraz daha farklı. Xp Sp3 kullanıyorum ve ses kartının driverını kuruyorum herşey normal gibi gözüküyor ama dediğin gibi ses aygıt yöneticisinde saydam görünüyor hiç bir işlem yapamıyorum. Creative 7.1 Ses sistemim var evde 2 hoperlorunu bağlıyorum karta ama bütün kartın üzerindeki output potansını full açsam bile çok kısık bir ses geliyor hoperlorlerimden. Sorun seninki gibi olabilir mi acaba?
     
  4. hocam bişey sorucam fast track pro kullandığın için buraya soruyorum şimdi fast track pro kullanırken monitöre gerek varmı ? yoksa çıkışı bilgisayar hoparlöründen alabiliyormuyuz ? hani '' sıfır latency '' diyorlar bu terim bilgisayar hoparlörüne giden sinyal için mi geçerli yoksa yine external monitör çıkışlarının latencysinden mi bahsediliyor ilgili bilgili ve tecrübeli arkadaşlar:D cevaplarsa sevinirim çünkü almayı düşünüyorum bende ama pek bir bilgim yok bu konularla ilgili .... teşekkürler
     
  5. 2 ay olmuş ama dediğiniz herşeyi denedim yinede aynı sorun var.( ilk yazan arkadaşın sorunu ). güncel driverını yükledim. illaki son yazılımı yüklemenize gerek yok. sp3 ve sp2 dede aynı sorunlar var (XP) arkadşımın kartı şuanda bende ve kayıt bölümünde saydamlık söz konusu bunu nasıl aşabilirim çok ama çok acil lazım.
     

Bu Sayfayı Paylaş