Pijama

AlbumKapak.jpg


2004 yılından beri aktif olarak sahnede olan İstanbul ve birçok şehirde konserler veren Pijama, sahnedeki enerjilerini de yansıttıkları ilk albümleri Takma Kafanı ile dinleyiciyle buluşuyor.

Takma Kafanı ismi aslında albümün tüm konseptini özetliyor. Gerek sözler, gerek sound son derece eğlenceli ve pozitif bir duruşa sahip. Uzun zamandır sahne performanslarıyla hatırı sayılır bir hayran kitlesi kazanan Pijama, bu albümle henüz tanışmadığı müzikseverlerin de sevgisini kazanacak gibi görünüyor.

Yakartop Müzik etiketiyle yayınlanan albümün prodüksiyonu tamamen Pijama ya ait. Albümün mikslerini Matthew Erdem, masteringini ise Barış Büyük yaptı.

Albümde söz, müzik ve düzenlemeleri Pijama ya ait olan 9 parçanın yanı sıra, yıllar geçmesine rağmen hala dillerden düşmeyen Boşvermişim Dünyaya nin coverı da yer alıyor.

Albümün ilk videosu, Gökçe Devecioğlu yönetmenliğinde Hep Aynı adlı parçaya çekildi. Grubun müziğiyle aynı çizgide, oldukça renkli ve keyifli olan video yakın zamanda televizyon ekranlarında ve internette yayınlanmaya başladı. Pijama nın albüm fotoğrafları ise Mehmet Turgut tarafından çekildi.

Vokal: Kaan Emeç
Gitar & Geri Vokaller: Can Karakuzulu
Bas Gitar: İlker Ölmez
Davul: Fırat San
Tuşlular & Geri Vokaller: Alper Zengintaş


www.PijamaOnline.com
www.Facebook.com/Pijama
www.MySpace.com/PijamaOnline
www.Twitter.com/PijamaOnline


afis.jpg



Pijama'nın ilk videosunu henüz TV'de görmeyenler için :
Youtube: http://tr.im/pjsklip2
Facebook: http://tr.im/pjsklip
 

Benzer konular

S
Yanıt
0
Gösterim
931
serapduran
S
Yanıt
66
Gösterim
9K
Geri
Üst