guitar rig ampli tube live 2 ses gecikmesi yardım

arkadaşalr elimde rp350 digitech marka processor ve behringer guitar link var her iki alette usbden giriş yapıp kayıt yapıyor amfiden kayıt yapma imkanım olamdığı için guitar rig ampli tube 2 live programlarını kullanarak gitar tonlamasıyla kayıt yapmak istiyorum fakat daha kayda geçmeden ses gecikmesiyle karşılaştım bu sorunu nasıl aşabilrim lütfen yardım ... drive ları yüklü her iki cihazında kafayı yedim denemediğim ayar kalmadı !!!
 
ses kartın kalitesiz olabilir yada arkadaşın dediği gibi latency ayarları yapılı olmayabilir. ses kartın yoksa asio kur biraz toparlıyor. ayrıca pc zayıfsa buda etki yaratıyor. sağlam işlemci sağlam rem bu konuda etkinbir faktör. pcde amplitube açıkken birkaç program daha açarsan kallavi bir latency yaşanıyor :)
 
asio4all kullan...
Programda audio settings den asio yu seç.
Ben laptopda (core 2 duo 2 mb cache bellek 2 GB ram) ben muazzam ses alıyorum. Guitar rig 4 tonlarını şiddetle tavisye ederim. Guitar rig 3 den sonra kullandım baya sağlam soundlar var ve öküz gibi cpu ya yükleniyordu benim eski bilgisayarım kaldırmadı diyebilirim. Ses sisteminde iyiyse normal anfiden çok daha kaliteli sesler alabilirsin...
 
Geri
Üst