Me-70 Yrdmm..

Me-70 de kullanabileceim sağlam clean tonlar(nothing else matters gibi ) ve distler(Master of puppets vs.) varsa lütfen detaylı bir şekilde anlatabilirmisiniz..
 
Bir pedal farklı gitarlarda aynı tepkiyi vermez hele ki analog pedallar bu yüzden başkasının ayarları senin işine yaramayabilir. ME70 pedalını hiç kullanmadım fakat analog vari bir pedal olduğunu duydum ve iyide yorumlar var.

Resimlerinden bakarak drive olayı için yorum yapacağım. Clean olayında ise preampta zaten clean e ayarlaman gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra biraz reverb ve chorus verdiğinde çok tatlı bir clean ayarlayabilirsin.

Sana tavsiyem ilk olarak preamp katında eq ayarlarını flat hale getir sonra bass ve tize çok yüklenmeden middle ile oyna yani istediğin şekilde sonuna kadar açmadan ve kapamadan. benim tavsiyem biraz mid vermen ton canlılığı açısından iyi olacaktır ama derinden gelsin istiyorsan midi kıs birde kulaklarını tırmalayan sesler alırsan tizden ve midden biraz indir. Bütün efectleri kapa(delay, fx ve modulasyon katlarını) daha sonra OS/DS den metale getir. Drive ı sona kadar açmadan tahmini bir çeyrek turu biraz geç ve bırak. Ton olayınıda açarsan ses netleşir yada blurlaşır zevkine kalmış. Preamptan da en son olarak bilemiyorum ama r-fier yada clean e getir. Bu ayarda tone ve mid le oynarak istediğin tona yaklaştığında bass az gelirse biraz bass ı açarak filan düzenler yaparsın.
 
Geri
Üst