Pokerhead

:D Eren olm arıyorm seni kaç gündür açmiosun teşekkür için :p
Yok cidden bizimle sahne aldın çok saol gayet te iyi çaldın ve süper doğaçladın tebrikler alkış :D :taptim
 
eren son konserinde gercekten ii yi di pokerhead daha kendi konserlerde gosterdi sorun deil bi dahaki konser emin konserin bombası onlar olacaktır.CANLARINIZI hiç sıkmayın ark.
 
Evet hazırlıklar başladı Canla bikaç şarkı belirledik şimdiden cover lijamız... Onun dışında Ömer le klavyeli şarkılara da kasıyoruz Oytun zaten full time gaz eleman :p Davul problemi asıl sorun onu hal edinje stüdyolar başlijak.... Herkeze destekleri için teşekkürler
 
__FT__ demiş ki:
eren son konserinde gercekten ii yi di pokerhead daha kendi konserlerde gosterdi sorun deil bi dahaki konser emin konserin bombası onlar olacaktır.CANLARINIZI hiç sıkmayın ark.

Denizcim yorumların için çok saol. eren gerçekten konserde çok iyidi onunla çalışmak baya zevkliydi oldukça kreatif bi davulcu çünkü... Şarkıların trafiklerini bilmediğindede gayet iyi doğaçladı zaten, söylenilenlere göre kulağa pek batmamış üstelik.. Neyse Eren e de burdan tekrar teşekkürler. Sürekli yanımızda olduğun ve desteklediğin için sana da çok teşekkür ediyoruz Deniz Pokerhead olarak... Tabi buraya mesajlar yazıp bizi gaza getiren ve bidaki konserde en önde görmek istediğimiz arkadaşlarada teşşekkür (Misal: Baran ;) )
 
Başlık sohbetler ve içeriksiz mesajlardan temizlenmiştir.Lütfen ikili konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınınız! Lütfen sadece grup ile ilgili aktiviteler ve konuyla ilgili yorumlar dışında konuyla alakasız sohbetlerinize irc.turkrock.com ’dan devam ediniz . . .
 
Beyler şu demonuz olsada artık, bir güzel dinlesek ya :) merak ediyorum yeni şarkıları, ve zaten olan güzel şarkılarıda kaliteli kaydedilmiş itiyorum! :D
haydi kendinize iyi bakın koçlar, görüşmek üzere
 
Geri
Üst