Lamb Of God 17 Mayıs 2010 İstanbul

log.jpg

Dünyaca ünlü ABD'li metalcore grubu Lamb of God, 17 Mayıs tarihinde Türkiye'deki sevenleri ile buluşacak. Konser Maçka Küçükçiftlik Park'ta yapılacak.

Grubun internet sitesinde tur kısmında mayıs ayı boş gözüküyor umarım bu konser haberi doğrudur facebookda , diğer pek çok yerde paylaşılmış durumda :LOL:

Not :Bir unirock organizasyonudur

http://dergiweb.com/konser/lamb-of-god-turkiye-de-3099
 
İngilizce bilmeyen seyirci, bir taraflarında fişekler uçuşan kafa s.. den başka iş yapmayan ön grup, kafa şarkıların birkaçını es geçip bizleri mağdur eden log tayfası, anamızı bacımızı defalarca anan Randy yi saymazsak, "Daş gibi"ydi konser, fena olduk, şoka uğradık, bu kadar da yapılmaz ki dedik :) 17milyon kişilik istanbulda da g.t kadar yeri dolduramayan metalci tayfaya teşekkür ettik :D biz bile kalktık gittik taa istanbula... :D Bi de zengin birinin bu bizim Türk tayfasına acilen maddi destek çıkması lazım, Winston kızları mal oldu adamlar log u değil kızları izledi düm gece, olmadı hiç yani...
 
aylavyuu meen :D Ben de diyordum bi babayiğit çekse de verse diye, nasıl bi mutlu oldum anlatamam...bunları dvd ye atıp kargolama şansın var mı acep ? varsa bi öm at adres vereyim nasıl bir makbule geçer inanamazsın :D
 
Ben bu çekimleri yapmadığım için malesef sana yollayamayacağım youtube'da gördüm bunları ve paylaşmak istedim sadece gidemeyenlerde varsa izleyebilsinler diye . Belki youtube'a yükleyenlerle konuşabilirsen eğer istediğini elde edebilirsin keşke yardımcı olabilseydim üzgünüm :( !!!
 
Geri
Üst