Harry Kewell

Bu arada şu çalışmaları da ekleyeyim;

27f64473.jpg

1020012e.jpg

c1632ee1.jpg
 
19'u Lorik Cana aldı. 7 de üç yıldır patlama yapması beklenen Aydın'da. Kaldı ki 7'yi kalacaksa Elano almalı bence. Kewell'a 11 de yakışırdı ama onu da Mehmet Batdal giydi hazırlık maçlarında. Transferler bitince ne olur son durum bilmiyorum. Gerçi her halükarda 99'u Kewell giyecek, o kesinleşti.
 
OFK Belgrad maçında takımın belkide tur atlamasında en büyük rol oynayan oyuncuydu. İlk golünden hemen sonraki pozisyonu kaçırması kötüydü tabii. Harry gibi bir adamın o pozisyonu yememesi gerekir. Eğer biz yeniliyor olsaydık, Harry'de o golü atamasaydı, ''yuh be, bu adam neden atamadı bu golü'' denilmezdi sanırım. O kadar çok sevmişiz ki, fakat ben derdim tabii o ayrı.

Harry'de yorgunluk gibi bir şey vardı maçta, sıcaktan mıdır, sahanın zemininden midir, bilinmez de vardı işte. Yorgun gibiydi. Hele düşürüldüğü zamanlar, yüreğim ağzıma gelmişti. Bir ara sahadan kalkamamıştı, o zaman tamam dedim tekrar sakatlık durumu başlayacak. Neyseki, olmadı kötü bir şey. Bir tek parmağında sakatlık oldu.

Attığı ilk gol güzeldi, penaltıdan attığı gol'ü neredeyse kaleci tutuyordu o gole çok geç sevindim eheh. Neyse, sonuç itibari ile Harry, o gün maçta elinden gelen herşeyi yaptı.

Adnan POLAT bu adamın takımda kalıp kalmayacağını bu kadar piyasa haline getirdi ya, yazık. Eğer takımında bir Harry gibi futbolcu varsa, bir başkanın yapması gereken tek şey, TV'ye çıkıp ''Harry gibi adam zor bulunan futbolcular kategorisinden'dir'' demesi gerekirdi. Neyse, yönetim istifa ahaha.
 
Ntv'ye verdiği o röportaj ile kalacak aklımda. Harika tespitler. Alıp ders diye okutacaksın söylediklerini. Leeds hanedanının son aktif üyelerinden. Yolu açık olsun.
 
ileride teknik direktör olarak,futbol okulu açarak ya da bir şekilde bi iş yaparak farklı bir kimlikte göreceğimden hiç şüphem yok :( HARRY HARRY KEWELL :(
 
Geri
Üst