mikrafon ayarları hakkında hiç bir bilgim yok

G

Guest

vokal yeteneğimi yeni farkettim ve solo gitarı bırakıp gitar vokale geçmek istiyorum ancak ses eğitimi alacak durumum yok bana çeşitli ses alıştırmaları , ses açma teknikleri brütal ve scrteam vokal tekniklerinden bahsetmek isteyenler bana yardım edin bide mikrofon ayarlarından bahserdin çok makbule geçer
 
Kanser değil ancak nodül veya çeşitli iç kanamalara neden olabilir. Bilinçsiz ve ısınmadan sesini zorlaman, ses tellerinde, gırtlağında; kalıcı hasarlara neden olabilir.
 
ya gırtlak kanseri bencede biraz zor ama ses tellerinden bir operasyon geçirmek çok tehlikeli.bende brutal yapıyorum ve çok dikkat ediyorum mahcem abinin verdiği egzersisler bayağı işe yarıyor ( http://www.turkrock.com/ftopic2948.html ). sesini önce ısıtmalısın vokal yapacağın gün sıcak soğuk bişeyler içme, kışın atkı kullan,stüdyodan önce sesini aç ve zorlandığını hissettiğin an bırak göreceksin ki sesin günden güne gelişmiş.mesela benim sesim 6 ay önce stüdyoda ilk saat te kısılırdı şimdi gayet rahatım.ayrıca şan dersi için birini bulmak çok zor özellikle ilgilendiğin müzik türünü söylediğinde gerçekten tuhaf bakıyor güzide yerler :D ve para olayı gerçekten çok zor oluyor ama mesela eğer kalavyen varsa oradan bastığın notaları yakalamaya çalış gerçekten çok işe yarıyor.
kolay gelsin
 
sevgili tasiyici cats şu exercisesler nelermiş bi yazabilirmisin bende brutal scream arası bişiler yapıyorum da acaba nedir bunlar hocam ?

verdiğin linkte bulamadım öyle bişiy..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
saolun abiler daha net ve güsel sorular sorulacaktır sizlerde cevap vermekten haz alacaksınızdır
 
Geri
Üst