Yabancı Ünlülerin ekipmanlari -->

Öncelikle selamlar.. Daha önce hangi ünlü hangi gitari pedali kullanıyor tarzinda basliklar görmüstüm ki herkez bir paylasim bilgi alisverisi icindeydi sonucta insan beyendiği bir gitaristin/... soundunun nasıl olustuğunu merak edebiliyor.Ben İnternette söyle bir siteye rastladim ve paylasmak istedim.

:arrow: http://www.guitargeek.com/

Yukaridaki linke tıkladiginizda hemen sayfanin üst kısmında ''THE GUITAR RİG DATABASE SEARCH'' diye bir bölüm var
oradan Artist/band/gear seceneklerinden birini seçip yanindaki kutucuğa ekipmanlarini merak ettiğiniz şahıs yada grubun ismini yazdıktan sonra GO ya basıldığında o sahısın yada grupsa grup üyelerinin listesi geliyor.Orada ekipman bilgisinin yılı yada sahne falan gibi bilgilerde yer almakta.bu sayfayida geçince önümüze Setup,amfiler,gitarlar,manyetikler.. gibi envayi cesit bilgiler geliyor.

Bastan belirtiyim cok güncel bilgiler pek yok yada bana denk gelmedi.Hani güncelden kastım mesela hala aktif olan bir grubu aradiginizda 2000 yılındaki sahne ekipmanı karsiniza gelebilir ama onunda tabi ayri bir çekiciliği olabilir vintage neler kullanmislar gibi.Belki sitenin baska fonksiyonlari vardir yada aramizda daha iyi siteler bilen bulan olabilir.

Not: :!: Başlığı nereye açıcağımı tam bilemedim.Yanlisim varsa özür dilerim.
 
Geri
Üst