True Blood

Burada da izleyenin olduğunu düşündüğüm son dönemin popüler vampir eserlerinden olan dizi. HBO yapımı. 2 sezon oynadı. Bu yaz 3.sezon başlayacak. Dizinin yaratıcısı,senaristi,yapımcısı ve ilk birkaç bölümün yönetmeni Alan Ball. Yine bir HBO dizisi olan "Six feet under" dan biliyoruz kendisini.

Dizi,vampirlerle insanların birarada yaşadığı farklı bir gerçeklikte geçiyor.
Vampirlerle ilgili özelliklerde eski usul takılmışlar. Birde vampirlere özel marketlerde satılan sentetik kan var."TRUE BLOOD".

Bu diziyi digitürk'te veriyor ama tavsiyem netten indirin yada dvdsini alın.

NOT:Çok acaip sevişme sahneleri bolca var.Yastık falan hak getire. :LOL:
+18
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
3.sezon da kurtlarda ortaya çıktı.Yine güzel aksiyon sahneleri :D , komik anlar,vahşi sahnelerde vardı. Güzel bir sezon oldu.
 
haziranda game of thrones bitince bu başlıyor. spartacus te ki doctore reyis burada afrikalı vampir olarak karşımıza çıkacakmış.
 
işin içine periler girdikçe güzelleşiyor. v alıncaki halleri, peri sahneleri bir de vampir gözüyle neyi nasıl gördükleri iyiydi.
dizi yorumlarından anladığım kadarıyla -en azından bizde- the vampire diaries'le karşılaştırılıyor. nasıl yapılabiliyor bu yanyana getirme şaşıyorum.
 
en hareketli sezon bu. her bölümü "bu ne lan" diye bitiriyorum.
spoiler gibin olmasın da bence her şey noranın işi. bill'in söylediği gibi.
 
vasat bir sezonla 6.sezonu da devirdi. biraz da şansızlığı,pazar gecesi rakip kanallarda final sezonları oynayan breaking bad ve dexter gibi devler ile hell on wheels,ray donovan,low winter sun gibi ağır abi dizilerle çakışması oldu. the borgias da game of thrones la aynı saate konulduğu için değeri bilinemedi ve iptal edildi.
 
Geri
Üst