Midi girişi ile Prosesör - PC Bağlantısı YARDIM!!!

Arkadaşlar elimde Digitech GNX3 Prosesör var. Midi girişinden dosya alışverişi yapabiliyorum Fakat şöyle bir problemim var. Ben pc ye bağladığımda PC den aynı zamanda ses almak istiyorum fakat gitarın seslerini PC den duyamamaktayım. Bunun için gerekli bir program falanmı var? Pc ye usb baglantısından midi kablosunu bağladığımda aşağıda aleti tanıyor ve USB Ses Aygıtı Kullanıma Hazır Hale Geldi diyor. Fakat ses almak için ne yapmam gerektiğini bilmemekteyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
gnx3 i usb interface olarak kullanabiliyor olduğundan habersizdim.

midi ile muhtemelen bu şekilde kullanamazsınız. hatta su an araştırdım oyle bir ozellik goremedim .

yani gnx 3 ü pod xt ve pod x3 gibi ses kartı olarak kullanamıyorsunuz

yanlış biliyor olabilirim , yanlışım varsa düzeltin lütfen
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Hayır anlatmaya çalıştığım şey şu hocam.

Bu prosesörün arkasında Midi In ve Midi Out girişleri bulunmakta.

Bu girişleri bilgisayara bağlayamak için gerekli olan Midi kablosu da var ve hatta bu sayede Prosesörüme bilgisayardan ton falan yazabiliyorum Fakat benim istediğim şey bilgisayarım ve prosesörüm arasında midi bağlantısı kurduktan sonra bilgisayardan nasıl ses çıkışı alabilirim?
 
zaten anlatmaya çaıstığınızı net bir şekilde anlamıstım.

işte usb interface olarak kulanılmıyorsa bilgisayardan ses çıkısı alamazsın.
sadece data transferi yaparsın. veyahut
midi in out ile eternal controller bağlarsın , veyahut bir cihazın footswitch i olarak kullanırsın vs vs bu boyle uzar gider, bilgisayardan ses alabilmen için usb interface olması gerekir.
 
Gnx3'ten öyle Lotion'unda da dediği gibi pod serileri gibi bilgisayara bağlayıp gearbox ile filan ses alamıyorsunuz...Ses kartı işlevi görmüyor yani ki böyle olmadan ses alsanız bile latency den çaldığınızı anlamazsınız...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Hmm Usb yi taktığımda USB Ses Aygıtı algılandı diyor ve Ses kartı olarak görüyor USB kablosunu. zaten kablonunda ortasında bir cihaz var Peki şöyle birşey söyleyeyim Her hangi bir şekilde kaliteli ses nasıl alabilirim bilgisayardan? Kayıt falan yaparken misal PC de kaliteli bir kayıt yapmam için ne yapmam gerekiyor?
 
Geri
Üst